Кейт и Маккуин превърнаха Лондон в модната дестинация на годината

Годината на модата в Лондон

Медийният интерес към британския дизайнер Алекзандър Маккуин и Кейт Мидълтън направи Лондон модна столица номер едно за тази година, показва проучване на Global Language Monitor.

 

Според системата, отчитаща честотата на използване на думи и изрази в печатни, електронни и социални медии, Лондон се е изкачил от 3-то до 1-во място през 2011, като е изместил Ню Йорк. Според проучването, това се дължи на Кейт Мидълтън и Алекзандър Маккуин. Мидълтън стана международна модно светИло след годежа и сватбата си с британския принц Уилям. Маккуин се самоуби през 2010, но модната му линия продължи да съществува. Сватбената рокля на новата дукеса на Кеймбридж беше създадена от Сара Бъртън, художествен директор на линията Александър Маккуин. На следващите 3 места са Париж, Милано и Лос Анджелис. А ние бихме посетили всички тях, макар и да не са на първо място.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 17.08.2011|14:14
На Кейт и прави чест, че носи рокли на Маккуин. Това означава, че подкрепя всичко що е родно производство. Модната индустрия загуби изключително много от смъртта на Александър Маккуин, а това че дизайнерите продължават неговата мисия е единствената радостна новина.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay