Лео най-сетне грабна Оскара и целият свят празнува заедно с него!

Ето какви бяха бурните реакции на всички около актьора

Лео най-сетне грабна Оскара и целият свят празнува заедно с него!

Най-сетне се случи! Леонардо ди Каприо получи "Оскар" за най-добра мъжка роля за участието си в лентата "Завръщането”! Това е първата награда на Академията, която талантливият актьор получава. А след всичките години усилена работа и прекрасни роли, едва ли има човек на света, който да е на мнение, че Лео не заслужава това признание.

Изминаха повече 20 години от първата номинация за "Оскар", която ди Каприо получи. Това бе през далечната 1994 година за работата му във филма "Защо тъгува Гилбърт Грейп”. От тогава насам Лео чака своя звезден миг и е бил номиниран цели 5 пъти, като статуетката все му се изплъзваше, но шестата номинация се оказа съдбовна и този път чухме името на Лео и той излезе на сцената, за да вземе наградата си.

Страхотната Джулиан Мур бе удостоена с важната задача да връчи тази престижна награда, а моментът, в който изрече името на ди Каприо, ще се помни дълго време в кино средите. Много рядко можеме да видим толкова ентусиазирани реакции от останалите актьори, но през изминалата нощ всички станаха на крака и дълго аплодираха Лео, докато той се качваше на сцената, за да приеме наградата си.

Никой не успя да скрие радостта си, а Кейт Уинслет, която изгря заедно с Лео в "Титаник” и до днес остава негова най-близка приятелка, не успя да сдържи сълзите си. Ди Каприо изнесе невероятна и много емоционална реч, в която благодари на всички важни хора в живота си и не пропусна да поговори за наболелия проблем, с който се бори от години, а именно глобалното затопляне.

Но не само актьорите се радваха за Лео, а сякаш хора от всички краища на света празнуват с нашия любимец. Интернет пространството бе буквално взривено от картинки, GIF-чета и всякакви коментари, свързани с победата на ди Каприо. Ето как хората коментират Оскара на Лео из социалните мрежи.

"Какво невероятно време да бъдеш жив!”



"Най-сетне! Нашето момче! Толкова се радвам за Лео!”

Лео най-сетне грабна Оскара и целият свят празнува заедно с него!



Лео най-сетне грабна Оскара и целият свят празнува заедно с него!

Вижте видеото от момента, в който Лео спечели своя "Оскар"!



За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!
1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay