Линдзи Лоън за новия си живот в Дубай

Линдзи Лоън вече е на 36 години, но всички ние я познаваме от дете. Гледахме как расте на екрана и станахме свидетели на проблемите ѝ с властта и със собственото ѝ здраве. Скандали винаги са били част от живота ѝ. Но това време отмина и вече е зряла жена и любяща съпруга, която е достойна за уважение. 

Линдзи Лоън и Бадер Шамас обявиха годежа си през ноември 2021 г. В публикация в Instagram тя написа: "Любов моя. Животът ми. Моето семейство. Моето бъдеще." На 35-годишна възраст, след множество лични борби, Лоан най-накрая разбира какво означава да си щастлива като жена и какво е чувството да намериш сродната си душа.

Двамата се ожениха тайно през юли 2022 г. и сега живеят в Дубай. "Имам невероятен съпруг, който е много спокоен човек. Просто е най-добрият. И моето семейство", споделя Лоън.

"И имам чувството, че имам малка група добри приятели, които са наистина добри хора. Това е единствената подкрепа, от която наистина имам нужда: приятели, семейство и близки." Линдзи Лоън звучи така, сякаш е намерила пълен мир и любов.

Любовта на Лоън към съпруга ѝ се вижда дори чрез малки детайли. Наскоро тя отдаде почит на брака им, като си направи маникюр с инициалите им- нейните и на съпруга ѝ.

Личният ѝ живот обаче не е единственото нещо, което прави Лоън щастлива в наши дни. Тя се завърна в актьорската си кариера, тъй като Netflix наскоро пусна филм, в който тя участва, наречен "Falling for Christmas".

Лоън е добър пример, че след много падения в живота винаги има възходи. Само не забравяйте, че трябва да вярвате и да се борите за щастието си. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay