"Изневерих на приятелката си. Унижавам се, за да покажа, че съжалявам"

Публично покаяние след изневяра

"Изневерих на приятелката си. Унижавам се, за да покажа, че съжалявам"

Изневярата, макар и да не включва задължително секс, е изключително интимно преживяване. Прошката след изневяра пък, може да се превърне в кулминационен момент за една връзка. В повечето случаи е невъзможна, често е бомба със закъснител, която тиктака в прашните ъгли на съмненията и недоверието ни и чака удобен момент, за да избухне и да срине до основи всичко изградено дотук.

 

Понякога обаче, когато е осъзната, искрена и желана, прошката след изневяра върши чудеса и единствено от самочувствието и вярата на простилите си влюбени зависи дали ще я превърнат в катализатор на близостта си или в неизчерпаем повод за ревност, обвинения и страхове.

 

Затова е много важно как точно признаваме, че сме кривнали от правия път. Нужно е да не допускаме човекът, на когото сме изневерили да се почувства унизен и злепоставен. Колкото повече хора намесим в любовната ни драма, дори и само като слушатели, толкова по-трудно става за другия да преглътне предателството и да продължи напред.

 

В своя опит да спечели отново любимата си 26-годишният Джо Пейдж определено не е спазил горното правило. Британецът, хванат в изневерява от приятелката си, реши да ѝ се извини, като заяви пред целия свят какво е извършил.

 

В знак на дълбоко самосъжаление той мина през родния си град Брайтън, окичен с две табели. Посланието на първата гласи: "Изневерих на приятелката си. Унижавам се, за да покажа, че съжалявам". На табелата на гърба извинението продължава по следния начин: "Обичам я ужасно много. Ще направя всичко, за да си я върна. Толкова съжалявам."

 

Приятелката на самобичуващия се мъж, Джес Литъл, разбрала, че любимият ѝ е на тайна среща с друга жена от Facebook. Джо твърди, че Джес е обещала да му даде още един шанс, но засега все още спи на дивана.

 

 

 

6 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay