10 неща, които могат да накарат една жена да напусне мъжа, когото обича

10 неща, които могат да накарат една жена да напусне мъжа, когото обича

Ако една жена е влюбена, тя дава всичко от себе си и е готова да направи всичко за мъжа, когото обича. Но има една граница на търпението, която ако бъде прекрачена, всяка жена е способна да си тръгне, без значение колко много обича човека до себе си.

Ето 10 неща, които могат да накарат една жена да вземе това решение, без да се замисля втори път:

1. Мъжът не се старае да поддържа искрата във връзката

Факт е, че жените са по-романтични от мъжете, но ако един мъж не влага никакви усилия във връзката си и не предприема никакви нови действия, жената в крайна сметка ще си тръгне. Трябва да има разнообразие в една връзка, за да се развива в добра посока.

2. Обвинява ви, че имате прекалено високи очаквания

Когато една жена има някакъв проблем във връзката, тя го споделя много пъти, преди да вземе трудното решение да си тръгне. Ако обаче получава отговори като "имаш прекалено високи очаквания", "мислиш нереалистично" и т.н., в един момент тя ще си тръгне, без да се замисли.

3. Поставя приятелите си и всичко останало пред вас

Няма жена, която да не иска да получава внимание. Когато мъжът периодично поставя други неща на преден план и пренебрегва половинката си, в един момент тя ще си тръгне, без значение, че го обича.

4. Потаен е

Ако един мъж крие телефона си, не провежда телефонни разговори, когато жена му е наоколо и се държи дръпнато, когато тя го попита къде е бил, всяка жена ще потърси друга, по-стабилна връзка.

5. Никога не е там, когато се нуждаете от него

Всяка жена има нужда от подкрепата на мъжа до себе си. Има нужда да бъде успокоена, когато е разстроена. Има нужда от човек, който наистина я слуша, когато иска да сподели нещо. Има нужда да знае, че този човек е там за нея, когато има нужда от него. И когато не получава тези неща, тя си тръгва.

6. Чувства се като майка, а не като жена

Всяка жена ще се умори да бъде майка на половинката си. Жените търсят опора в мъжа до себе си. Когато мъжът се държи като дете и изисква постоянни грижи, вероятно жената до него ще започне да търси истински мъж.

7. Игнорира мнението ви

Когато трябва да се вземат решения, всяка жена иска нейното мнение да бъде чуто и взето предвид. Ако бъде игнорирана постоянно, в един момент тя ще реши, че мъжът до нея не я уважава и ще си тръгне.

8. Слага кариерата си на първо място

Добре е един мъж да бъде амбициозен и да иска да постигне велики неща, но това не трябва да бъде за сметка на връзката. Няма жена, която да бъде съгласна работата да бъде поставяна преди нея.

9. Сравнява ви с други жени

Може да бъде бившата, колежка, майка му и т.н. Сравняването кара жената да се чувства зле и в даден момент ще й писне това да бъде така.

10. Кара ви да се чудите дали изобщо му пука

За всеки човек е важно да се чувства ценен във връзката. Ако вместо да показва на жената до себе си, че е важна за него, един мъж приема жена си за даденост, много скоро тя ще го напусне.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

18 4
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay