3 неща, които дължината на пръстите ви може да разкрие за характера ви

3 неща, които дължината на пръстите ви може да разкрие за характера ви

Въпреки че външността ни идва от генетиката, някои части от тялото ни могат да разкрият интересна информация за нашите харакртери. Проучванията показват, че дължината на безименния пръст зависи от нивата на тестостерон, мъжкия хормон, на който сте били изложени в утробата и може да има пряко въздействие върху формирането на личността и характера.

Това изследване е много интересно. За да направите този тест, погледнете лявата си ръка и сравнете дължината на пръстите си.

Показалецът е по-къс от безименния пръст

Хората, чийто безименен пръст е по-дълъг от показалеца, често са много привлекателни, харизматични и очарователни. Те имат отлични комуникативни умения и знаят как да привлекат вниманието и да го запазят. Тези хора обичат да рискуват. Ако нещо не върви по план, те не се обезсърчават, защото винаги има и друг начин. Те са много успешни и винаги си поставят високи цели. Някои може да ги нарекат твърде агресивни, но просто отстояват мнението си. Можем само да обвиняваме високото ниво на тестостерон за това.

Показалецът е по-дълъг от безименния пръст

Хората, които имат по-дълъг показалец от безименния пръст са много уверени и са си самодостатъчни. Те са лидери и умеят да ръководят. Тези хора са спокойни и почти нищо не може да ги изкара извън равновесие. Обикновено не правят първата стъпка, независимо дали става дума за бизнес или за романтична връзка. Те имат много аналитичен ум и винаги мислят за всички възможни резултати. Те не обичат да бъдат спонтанни.

Показалецът и безименният пръст са с еднаква дължина

Хората, чиито показалец и безименен пръст са с еднаква дължина са много грижовни, балансирани, хармонични и смирени. Те имат много нежни характери и се опитват да избягват всякакви конфликтни ситуации и рискове. Несигурността ги кара да се чувстват много неудобно. Те са много добри приятели и винаги са готови да помагат на другите. Те са много лоялни и верни, независимо дали е за работа, в приятелство или във връзка, винаги можете да разчитате на тях. Те са много позитивни и виждат нещо добро във всяка ситуация.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay