5 комплимента, които всеки мъж иска да чуе от половинката си

Ето за какви думи мечтаят мъжете

5 комплимента, които всеки мъж иска да чуе от половинката си

Момичетата обожават да получават комплименти и това не е тайна за никого. Комплиментите ни карат да се чувстваме по-желани и по-красиви и ни показват, че хората около нас ни оценяват и виждат усилията, които полагаме не само за външния си вид, но и във всеки аспект от нашия живот.

Чувстваме се страхотно, когато някой мъж изрази възхищението си спрямо нашата особа, но ние доста често забравяме, че и момчетата се нуждаят от малко комплименти от време на време. Сайтът ModernMan.com се допита до мъжете и пожела да разбере какви комплименти биха желали да чуват те по-често.

Вижте техните отговори и се постарайте да повдигнете самочувствието на половинката с някоя от следните фрази!

"Никой друг не може да ме разсмее като теб!”
Мъжете отдават голямо значение на чувството си за хумор и искат да разберат дали са забавни в нашите очи. Кажете на мъжа до себе си, че наистина се забавлявате на неговите шеги и самочувствието му веднага ще се повиши.

"Ти ми даваш най-добрите съвети.”
Мъжете обичат, когато ги молите да разрешат някой проблем, но ценят още повече факта, че ги изслушвате и им се доверявате.


5 комплимента, които всеки мъж иска да чуе от половинката си

"Ръцете ти са толкова секси...”
Ръце или някоя друга част от тялото - няма значение, важното е да похвалите вашия човек за усилената работа във фитнеса. Нека тренировките му не останат незабелязани, защото той го прави отчасти и заради вас.

"Много си добър в… "
... готвенето, спорта, свиренето на китара - изберете хобито му и го окуражете. Вашият човек ще бъде безкрайно щастлив от тези мили думи и от подкрепата, която му оказвате.

"С теб се чувствам в безопасност”
Няма значение колко сте независима, мъжът до вас иска да знае, че с него се чувствате в безопасност. Момчетата искат да ни закрилят и няма нищо лошо в това да ги оставяме да го правят.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

10 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay