5 начина да правите секс по време на менструация

Това, че е този период от месеца, не означава, че сексът е забранен

5 начина да правите секс по време на менструация

Така, в цикъл сте. Вероятно ви боли, плачете на всеки филм, който си пуснете, после отново ви боли, а след това сте възбудена.

На първо място това е напълно нормално. Всъщност, оргазмите могат да помогнат за успокояване на болките. Може би си мислите, че сексът по време на менструация е отвратителен, но не се безпокойте, ще ви предложим няколко трика за това как да правите секс по това време от месеца.

1. Не мислете, че сексът е само традиционният секс

Всъщност, повечето оргазми са предизвикани от стимулацията на клитора, а не от проникването. Така че по това време от месеца, клиторът ви може да бъде ваш спасител. Можете да се изкъпете, да си сложите тампон и да се отдадете на любовна игра. Не забравяйте да бъдете нежни, тъй като телата ни са по-чувствителни по време на менструация.

2. Секс под душа

Ако все пак искате да правите традиционен секс, сексът под душа е най-добрата опция. Така ще бъдете сигурни, че няма да съсипете чаршафите си. Ако правите секс под душа, всичко ще бъде по-чисто и няма да се налага после да почиствате и да сменяте чаршафи.

3. Използвайте менструална чашка

Менструалните чашки позволяват безпроблемно проникване и спестяват бъркотията. Независимо дали използвате пръст, пенис, вибратор или играчка, повечето чашки ще останат на мястото си, ако са поставени правилно.

4. Използвайте този период, за да опитате нещо ново

Винаги пробването на нови неща е забавно. Например това е страхотен момент да опитате аналния секс или различни нови секс играчки.

5. Сложете кърпа на леглото и не обръщайте внимание на кръвта

Сексът по време на цикъл може да бъде страхотен! Макар много хора да го отричат, няма нищо лошо в това да го практикувате. Ако вие и партньорът ви нямате проблем с кръвта, просто действайте. Вземете една тъмна хавлия и я постелете на леглото. После ще трябва да я изперете, но със сигурност ще си струва.


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

8 4
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay