5 неща, които Дядо Коледа може да остави за децата ви на Коледа

5 неща, които Дядо Коледа може да остави за децата ви на Коледа

Коледа е най-магичният празник, но за съжаление усещаме тази магия, само докато сме малки деца. Важно е децата да вярват в Дядо Коледа, въпреки че в днешно време е трудно да запазим магията на Коледа и децата да не чуят от някъде, че белобрадият старец не съществува. За да убедим децата си, че Дядо Коледа е истински и идва на Коледа, за да остави подаръци, можем да използваме няколко трика. Ето 5 неща, които "Дядо Коледа може да остави за децата":

1. Следи в снега

Дядо Коледа идва чак от Северния полюс, къде има мног сняг, нали? Оставете следи от стъпки с вода или сняг. Направете ги от коледната елха до камината, ако имате такава, ако нямате, можете да ги направите до входната врата. Все пак важното е, че Дядо Коледа е дошъл, а не от къде е минал, нали?

2. Трохи от бисквитки

Ако сте от семействата, които оставят бисквитки и мляко за Дядо Коледа, не разчиствайте всичко преди децата да са станали. Оставете малко трохи от бисквитите като доказателство, че Дядо Коледа добре е похапнал от вашите бисквити. 

3. Писмо от Дядо Коледа

Ако децата ви пишат писма до Дядо Коледа, възнаградете усилията им, като получат писмо ОТ Дядо Коледа. Това е нещо, което децата ще помнят дълги години. Само не забравяйте да промените почерка си.

4. Отхапана бисквита

Ако не искате да оставяте трохи, можете просто да оставите нахапана бисквита. Така децата ще бъдат доволни, че Дядо Коледа е опитал бисквитите.

5. Подаръци в обувките им

Поставянето на малки подаръчета в обувките им наистина ще ги зарадва.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay