6 въпроса, които да си зададете, когато искате да правите секс с повече от един партньор

И отговорите им

6 въпроса, които да си зададете, когато искате да правите секс с повече от един партньор

Традиционният секс с един партньор вече ви е омръзнал и имате нужда от нещо различно? Иска ви да усетите тръпката как е с повече партньори? Защо не? Живеем в 21 век и от всичко трябва да се пробва! Но трябва ли да си съставим план преди това, какви пози да практикуваме, колко най-много участници да има..? Това са все важни въпроси, на които ще ви дадем отговор.

 

Къде да намерите желаещи за тройка, четворка и т.н.?

Избягвайте да каните колеги, защото все пак ще се налага да ги виждат и на другия ден, и по-нататък, а няма да е много удобно. Ако имате приятели, които са отворени на тази тема, можете да им подхвърлите идеята уж шеговито. Разбира се, най-добре е с непознати, които имат същото мръсно подсъзнание като вас и са готови да експериментират в леглото. Можете да ги потърсите в клуб, дискотека, дори и в Интернет. Но с последното бъдете внимателни!

 

Колко най-много участници могат да бъдат?

Няма ограничения за това колко партньора да имате в един сексуален акт, но все пак не прекалявайте с цифрата, за да можете да им смогнете. Преценете си възможностите, защото не бива никой да остава без ласки.

 

Уместно ли да се практикува от двойки?

Много зависи от отношенията ви във връзката. Ако сте отворени за всякакви нови неща и не бихте ревнували партньора си от това да прави секс с друга или той не би ревнувал вас и след този експеримент връзката ви ще запази цялостта си, това е добра идея. Както казахме, всичко трябва да се пробва! Но ако сте по-скоро традиционалисти, то може би това не е вашето нещо.

 

В каква поза да го правим?

Верният отговор е да слушате инстинкта си и да смесвате няколко секс пози.

 

По-скоро да участвате или да наблюдавате?

е сте длъжни да се включвате във всички секс неща. Можете да бъдете и наблюдател в началото, което ще ви възбуди и освободи.

 

Как да се предпазваме при такъв секс?

Независимо с колко партньори го правите, мъжете задължително трябва да използват презерватив! 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay