8 знака, които показват, че е време да го напуснете

Без да мислите повече

8 знака, които показват, че е време да го напуснете

Напоследък все повече спорите за дреболии? Или пък вече сте си казали всичко и не намирате думи да общувате помежду си? Ще ви кажем кои са онези знаци, които показват че е време – време за промяна, време за раздяла, време да заживеете живота си така, както на вас ви харесва.

 

Предпочитате да бъдете сами, отколкото с него

Нормално е всеки един човек да има нужда от време за себе си, да остане насаме с мислите си, но в момента, в който това време започва са става прекалено много, нещата не вървят добре. Ако вие постоянно си измисляте причини да оставате до късно на работа, постоянно имате нещо неотложно за вършене, уикендите избягвате нанякъде с приятелки и все по-рядко имате нужда да го видите, то нещата си отиват към раздяла.

 

Вече не излизате заедно

Ако излизате от време на време, това е ок, но, ако стигнете до момента, в който вече нямате общи неща и почти не излизате заедно, а предпочитате да направите това с приятели, то явно компанията му не ви е достатъчна.

 

Сексът.. ами няма го

Вече нямате ни най-малко желание да правите секс с партньора си, той не ви привлича, дори ви отвращава.. това е повече от сигурен знак, че тази връзка няма бъдеще.

 

Вече не се смеете заедно

Преди се смеехте не шегите му, забавлявахте се, а сега освен караниците няма нещо друго, което да ви кара да се вълнувате и да се чува гласа ви.

 

Нямате общи теми за разговор

Вече всичко между вас толкова много се е изчерпало, че дори нямате общи неща, за които да говорите. Всичко е изприказвано, изхабено и потрошено. Вече нямате не само мили думи, които да кажете един на друг, но нямате думи за каквото и да е. Вече не ви вълнува нищо за другия и не виждате каква тема можете да подхванете. Мълчанието е болезнено и всеки път, когато останете насаме, е един много неовък и неудобен момент.

 

Чувствате се по-зле в негово присъствие

В една връзка партньорите трябва да се чувстват по-добре, да им е приятно заедно, да се забавляват, да се преоткриват. Ако стигнете до  момента, в който се чувствате зле в негово присъствие и се смятате за по-малко привлекателна, успешна, добра, работлива, схватлива, то може би отношенията ви са станали токсични, а такъв човек не ви е необходим.

 

Искате да го промените

Стигнете ли до момента, в който почти нищо не ви харесва в него, но си мислите, че можете да го промените и да го направите по свой стереотип, забравете, че отношенията ви ще се развиват.

 

Започвате да флиртувате с други мъже

Вече ви е толкова все тая за човека до вас, че без каквито и да било скрупули флиртувате с други хора, просто защото нямате никакви чувства към човека, който се води, че е в живота ви, но не е в сърцето ви.

 

Не стойте в празни връзки, защото от тях няма никакъв смисъл! Когато усетите, че нещата куцат и стават все по-лоши, просто теглете чертата!

 

 Станете част от Jenite.bg във Facebook!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay