Басмяна сватба за Уилям и Кейт

Днес любимата двойка на цял свят празнува първата си годишнина

ко се чудите каква е тази "басмяна сватба" в заглавието, не бързайте да се въодушевявате - няма да има някаква нова и странна цереномия в кралското семейство на Великобритания. Просто народът така е решил да нарича първата годишнина от съпружеския живот на една двойка. А тъкмо на днешния ден преди една година се състоя обявената за "Сватбата на века" церемония, която свърза завинаги съдбите на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Вече - херцогиня на Кембридж.

Медиите ги следят непрекъснато: кой от двамата младоженци къде ще ходи, как се облича, кога се появяват заедно и дали ще издържат далеч един от друг цели шест месеца заради задълженията на Уилям като пилот. Е, издържаха. А на фона на цялото това внимание, ние няма как да не направим разбор на първата им семейна година, по случай празника. Разбира се, нашият женски екип ще се съсредоточи по-скоро върху метаморфозата на самата Кейт. Как се променя една средностатистическа дама, след като се превърне в кралска особа? 

В случая с херцогинята на Кембридж, тази метаморфоза веднага може да се определи като постоянна градация. Няма как да влезем в сърцето на Уилям, но за великобританския народ сме сигурни - той все по-силно се влюбва в Кейт. Както и медиите. Напоследък дори забелязваме, че тя успешно е започнала да излиза от безкрайните сравнения и сянката на Даяна. Да блести със собствена светлина.

Басмяна сватба за Уилям и Кейт

Работата е такава, че от три десетилетия насам, Кейт Мидълтън е първата дама, която доказва, че приказният сюжет е възможен: момиче от средната класа да се ожени за принц. Трънливият път вече е отъпкан от "принцесата на народа" - Даяна. На самата нея не ѝ провървя, но кралското семейство очевидно си е взело необходимите бележки и се отнася далеч по-благосклонно към новото попълнение. 

За Даяна първата година от брака с Чарлз не беше никак лека. Както и всички останали. За разлика от нея обаче, Кейт изглежда успява да задържи симпатиите на кралицата. С присъщата си чаровна лекота, без излишни емоционални изблици. Общоприетото мнение е, че тя не е "златотърсачка", а е истински влюбена в Уилям и същевременно притежава изключителна социална компетентност, която й помага отлично да се впише в семейството му. Новата дукеса е в близки отношения и с Камила - двете се усмихват топло една на друга и Кейт често си носи гривничката, подарък от втората съпруга на Чарлз. В какви отношения би била с истинската си покойна свекърва, можем само да гадаем. Но вероятно щяха да са добри.  

Ако не друго, Кейт и Даяна определено си приличат по способността да печелят любовта на медиите и публиката. Също както покойната принцеса, и съпругата на сина й за отрицателно време се превърна в безспорна модна икона и любимка на поп-културата. Mattel направи двойници на младоженците, музеят на Мадам Тюсо - също. Прозрачната рокля, с която се твърди, че Кейт е привлякла вниманието на Уилям по време на колежанско модно ревю през 2002 година, се продаде за 78 000 паунда.

Басмяна сватба за Уилям и Кейт Басмяна сватба за Уилям и Кейт

Макар вече да не се облича така, младата съпруга безспорно успява да задържи интереса на принца. "Все още си има своята мистика. Продължава със старанието си да изглежда привлекателна. Във връзката им все още има флирт и усещане за авантюра. А той изглежда по-влюбен в нея отвсякога" - коментират разбирачите. И продължават да сипят дъжд от похвали над знатната двойка: "Те се превърнаха в лицето на ново поколение британски кралски особи - свежи, земни, разбират се със социалните медии, поддържат връзка с проблемите на обикновените хора"; "В много отношения Кейт и Уилям се явяват спасение за кралското семейство и те я обожават!"

Младоженците успяват завидно добре да поддържат искрата на любовта си. Дори съумяват все още да устоят на всеобщото напрегнато очакване и да си дадат възможно най-много време преди първото дете. За сравнение, Даяна роди Уилям едва 11 месеца след сватбата с Чарлз. Порасналият син (29) все още няма наследник, с когото да дели любовта на 30-годишната си съпруга и двамата планират да отпразнуват първата си годишнина насаме. 

Басмяна сватба за Уилям и Кейт   Басмяна сватба за Уилям и Кейт

Пожелаваме им да бъдат също толкова щастливи и на "хартиената", и на "дървената" си годишнина през следващите няколко години, а защо не - и на "диамантена" сватба след цели 60!  

17 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 03.05.2012|14:00
Това беше сватбата на годината.И двамата са много сладки
3
Не е посочен 02.05.2012|10:00
Невероятно красива двойка са! Да са много щастливи!
2
Не е посочен 02.05.2012|09:55
много е стилна и елегантна!излъчването й е уникално!трябва да е пример за подражание за младите дами!
1
Не е посочен 29.04.2012|16:00
Страхотна двойка са Уилям и Кейт. Дано да продължат да се обичат още много години.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay