Годишен хороскоп за 2022: Риби

Разбирателство и доброта!

Годишен хороскоп за 2022: Риби
pixabay

Хората, с които се обграждате, казват много за това кои сте и вашият отбор не изглежда особено горещ. Началото на 2022 г. е като игра на музикални столове с приятели, които се вмъкват и излизат от вашия кръг, но до края на пролетта вие ще намерите истинския си екипаж и животът ви ще предприеме много по-добра посока.

В любовта...

Факт е, че понякога сте се чувствали неразбрани в отношенията си. Е, време е да оспорите това. Тази година ще ви помогне да се научите да отстоявате себе си без извинение. Любовта не е истинска любов, ако не можеш да споделиш чувствата си!!! Не е нужно вашите близки да се прекланят пред всяка ваша нужда или да се съгласяват с всичките ви мнения, но трябва да сте сигурни, че ви слушат.

Годишен хороскоп за 2022: Риби

Кариера

Време е да поемете път към житейския път, който наистина желаете, Риби. Вашият планетарен управител, Юпитер, ще бъде във вашия 1-ви дом през по-голямата част от годината, което ще ви приведе повече в съответствие с това, което трябва да бъдете. Време е за роля, която наистина ви подхожда, за да се издигнете на космическо ниво. Известни контакти, ментор или някой от вашата мрежа могат да ви помогнат с нови възможности.

Годишен хороскоп за 2022: Риби

Това е годината, в която трябва да позволите на естествената си доброта да изпълни света около вас. Правенето на добро ви кара да се чувствате добре, така че бъдете щедри, подкрепете кауза и помогнете на онези, които се нуждаят от нея. Всяка добрина, която правите сега, ще ви бъде върната по-нататък, в троен размер. Кармата ви гледа, Риби, така че направете шоу!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay