Дневен хороскоп за вторник, 6 август 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 6 август 2019 г.

Овен

Хората, които не са съгласни с вас днес, не го правят нарочно, за да ви дразнят, така че бъдете търпеливи. Те имат идеи, които си струва да чуете. Това, което изглежда като грубост, вероятно е просто разминаване в гледните точки.

Телец

Днес е важно да не се държите така, както другите очакват от вас. Ако обикновено сте по-срамежливи, днес бъдете значително по-отворени и социални. Ако пък обикновено сте в центъра на вниманието, днес се опитайте да не го привличате.

Близнаци

Днешният ден ще бъде много по-малко вълнуващ, отколкото сте очаквали. Това, че графикът ви е запълнен и имате да вършите много неща, не означава, че ще имате динамичен и вълнуващ ден.

Рак

Днес всеки тип комуникация, която не е лице в лице, е в опасност да бъде тълкувана погрешно, както от вас, така и от околните. Внимавайте с изпращането на съобщения и имейли и се старайте да контактувате с хората лично, когато можете.

Лъв

Днес, докато говорите за желанията и мечтите си, ще си помислите, че сте получили знак от съдбата, но всички тези мисли са асболютно излишни. Обикновено не сте суеверни, така че избягвайте и днес да бъдете.

Дева

Колкото бързо се променя времето днес, вашите перспективи за деня ще се променят също толкова бързо. Днешният ден ще бъде доста разнообразен, очакват ви както хубави моменти, така и спорове.

Везни

Денят е страхотен да предприемете нещо ново и да направите някакъв риск. Това ще ви се отплати по два начина- първо ще докажете на себе си, че можете да направите всичко и второ ще се забавлявате много.

Скорпион

Днес вашите блестящи идеи ще ви спечелят много признания - и много хора ще ви попитат каква е тайната на вашия успех. Не бъдете прекалено конкретни относно начина, по който получавате идеите си.

Стрелец

Ако свободата е нещо, което искате в момента, това е добре, но помислете два пъти, преди да се втурнете към нея. Имате много повече власт над живота си, отколкото осъзнавате, така че се опитайте да я упражнявате днес!

Козирог

Днес ще ви се наложи да съобщите някаква лоша новина на ваш близък или колега. Не се опитвайте да направите нещата по-леки, просто кажете истината директно. Така е най-добре за човека, който ще получи новината.

Водолей

Днес комуникацията ви с хората изисква креативност. Във всяко съобщение и всеки разговор вкарайте частица от себе си и голямо количество от своята уникалност. Трябва да се отличавате от останалите.

Риби

Честността е мощен инструмент и може да се използва за добро или за лошо. Бъдете внимателни с това на кого казвате суровата истина днес. В края на деня ще се чувствате изтощени, но това е цената на честността. 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay