Дневен хороскоп за понеделник, 17 октомври 2022 г.

Дневен хороскоп за понеделник, 17 октомври 2022 г.

Овен

Днес мислите ви са бистри и остроумните ви коментари ще бъдат посрещнати с признателност и смях. Усмивката ви ще зарадва всеки, когото срещнете. Не се страхувайте да разкриете чувствата си пред онези, които имат нужда да ги чуят. Фокусирайте енергията си върху тези, които обичате. Сърцето ви е топло и щедро, така че го споделете с други хора днес.

Телец

Доверявайте се на хората повече, отколкото обикновено. Ще откриете, че нещата вървят много по-гладко, ако подходите към тях от неутрална или положителна, а не обвинителна позиция. Слушайте хората, на които държите най-много. Те се опитват да предадат важна информация. Може да не искате да я чуете сега, но в дългосрочен план е в най-добрия интерес на всички да го направите.

Близнаци

Може да помислите за кратко пътуване днес, Близнаци. Може би трябва да излезете от къщата. Запознайте мозъка си с нова реалност. Време е да видите нови места и да изпитате нови неща, физически или психически. Може би религиозно светилище или тихо място в горичка е това, от което се нуждаете, за да утолите тази вътрешна жажда.

Рак

Днес бъдете отворени за нова информация. Ако се чувствате уморени, подремнете за кратко. По-добре е да работите с максимална скорост и пълен капацитет, отколкото да преминете през деня само наполовина. Не разчитайте на външни стимуланти като кофеин, за да ви вдигнат. Тези неща ще заблудят тялото ви и ще навредят на нервната ви система.

Лъв

Комуникацията днес протича гладко, така че се възползвайте от това. Сега е важно за вас да създавате връзки с други хора. Доверете се на инстинктите си и се чувствайте свободни да влизате в дебати. Думите и тонът на гласа ви са много убедителни. Днес можете да продадете всичко на всеки.

Дева

Не позволявайте на страха да ви попречи да успеете. Въпреки че може да поискате да се свиете на заден план и да поемете по най-лесния път, може да пожертвате истинската си цел. Станете лидер, вместо да следвате лидера. Отървете се от всички страхове и поемете контрол над съдбата си.

Везни

Силни мисли минават през мозъка ви днес. Ще откриете, че тази информация може да бъде трансформираща за вас. Ключът е да се учите от другите и да включите противоположни гледни точки в състоянието на ума си. Не пренебрегвайте автоматично чуждото мнение само защото то противоречи на собствените ви убеждения. Работата в екип е името на играта в ден като днешния.

Скорпион

Информацията, която получавате е повече от ненадеждна. Може да ви е трудно да овладеете съобщенията, които получавате. Имайте предвид, че има важни отговори, които чакат да бъдат чути. Тези отговори ще дойдат при вас, когато най-малко ги очаквате. Дръжте ума си отворен за нови възможности.

Стрелец

Внимавайте да не бъдете манипулирани днес. Възможно е някой да ви слага думи в устата, за да ви накара да действате по определен начин. Не попадайте в този капан. Бъдете себе си и мислете за себе си. Вашият ум сега е податлив и уязвим. Използвайте очите и ушите си като филтър и не позволявайте на хората да изхвърлят боклука си върху вас.

Козирог

Информацията, която получавате днес, може да ви развълнува. Не забравяйте, че са нужни двама, за да започнете спор. Вие играете равностойна роля във всяко несъгласие. Ако искате да насърчите мира и хармонията, вашите думи и език на тялото трябва да показват това. Ако мирът и хармонията не са вашата крайна цел, може да се наложи да се вгледате в себе си, за да проучите причините за това.

Водолей

Има голяма сила в думите ви днес, така че внимавайте как ги използвате. Може в крайна сметка да манипулирате избора на друг, ако не внимавате с поведението си. Уверете се, че давате на другите свободата и властта да решават нещата сами. Бъдете открити и честни за всички факти, които биха могли да повлияят на техните решения по някакъв начин.

Риби

Отговорите може да не са кристално ясни днес. Те вероятно няма да бъдат подредени по чист и организиран начин. Излезте на открито и се присъединете към приятели за дълго каране на колело. Усетете как вятърът духа през косата ви на върха на планински връх. Отговорът тече във въздуха около вас. Спрете да гледате надолу към земята за информацията, която търсите.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay