Дневен хороскоп за понеделник, 30.01, 2017 г.

Какво Ви очаква днес

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

 

Овен

Възможно е да се почувствате нервни и да засегнете близките си. Запазете спокойствие и обърнете внимание на здравето си. Препоръчително е да отложите бизнес срещите.

Телец

Не очаквайте много във финансов план, защото има риск да останете разочаровани. Възможно е непредвидени събития да нарушат графика ви. Останете спокойни и разчитайте на интуицията си.

Близнаци

Може да се сдобиете със значителни материални придобивки, стига да контролирате склонността си да критикувате всички. Бъдете внимателни към близките и приятелите си за да избегнете конфликти. Следобед очаквайте добри новини.

Рак

Сутринта ще се справите успешно с проблемите в професионален и личен план. Опитайте се да контролирате емоциите си. Прибързаността и нервността ви днес могат да доведат до инциденти. Избягвайте споровете.

Лъв

Вероятно е да се почувствате разочаровани, защото усилената ви работа още не е дала резултат. Бъдете търпеливи и оставете на другите да оценят свършеното от вас. Следобед очаквайте приятна изненада от любим човек.

Дева

Запазете спокойстие при разговорите с бизнес партньори и колеги. Ако ви се наложи да шофирате бъдете внимателни. Днес рискът от инциденти е доста по-висок от обичайното.

Везни

Тази сутрин ще бъдете настроени по-скоро идеалистично и ще пренебрегвате важните неща. Не започвайте нищо ново, може да вземете грешни решения. Интуицията ви не е много добра днес. Ако е необходимо, посветвайте се с близките.

Скорпион

Днес ще бъдете свръхчувствителни и няма да сте в настроение за разговори. Избягвайте срещи с приятели. Отложете финансовите операции, тъй като е възможо да загубите голяма сума пари.

Стрелец

Днес ще бъдете неспокойни, тъй като се очертава да се захванете с дейност, към която не знаете как да подходите. Не отхвърляйте предложена помощ от колеги. Покажете повече нежност към близките хора.

Козирог

Днес не е препоръчително да се захващате с нови задачи. Ще ви липсва типичната за вас прагматичност. Отложете важните решения в личен и професионален план.

Водолей

Днес ще изпъкнете, благодарение на вашите артистични умения. Следобед ще се срещнете с човек, който ще подкрепи вашите творчески начинания. Запасете се с търпение и се доверете на човека до вас.

Риби

Днес ще се почувствате разочаровани в професионален план. Не се предавайте, това е само временно. Очертава се приятна вечер с любимия човек.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay