Дневен хороскоп за понеделник, 7 юли 2014

Как ще започне седмицата ви?

Дневен хороскоп за понеделник, 7 юли 2014

Колкото и да не ви се иска, отново е понеделник. Но пък кой знае, може би тази седмица ще бъде по-щастлива за вас от предишната?

Овен
Днешният ден ще ви отправи куп предизвикателства. Добрата новина е, че ще се справите с всички тях по-добре, отколкото очаквате.

Телец
Ще си спомните за някого, към когото смятате, че нямате никакви чувства. За ваше учудване, тепърва животът ще ви среща и събира.

Близнаци
Раздвоени сте, и то не за пръв път. Кое е по-важно за вас - кариерата или семейството? Помислете хубаво и веднъж завинаги подредете своите приоритети.

Рак
Смятате ли, че нещата вървят по план? Спомнете си към какво се целите, защото като че ли сте позабравили накъде отивате и защо.

Лъв
Понякога сте наистина досадни! Оставете половинката си да диша, защото в противен случай тя ще ви остави. Ясно е, че го правите от любов, но всяко прекалено нещо не е на хубаво.

Дева
Членовете на семейството ви са опора, която не бива да подценявате. В момента имате трудности, които обаче ще изчезнат съвсем скоро. 

Везни
Имате ли идея колко често за вас се сеща един човек, когото вие упорито отбягвате? Може би е време да му обърнете внимание и да се сближите.

Скорпион
Днес имате енергия за двама! Не пестете силите си, а действайте по всякакви въпроси, които зависят от вас.

Стрелец
В работа сега ви е доста напрегнато, но ви предстои повишение, така че стискайте зъби. Материалното ви положение значително ще се подобри.

Козирог
Нравът ви напоследък е по-благ от обикновено и това прави чудесно впечатление на хората около вас. Използвайте дипломация, за да постигнете целите си.

Водолей
Предстои ви период на щастие, на който си заслужава да се насладите максимално. Спомените от него ще ви радват дълго време.

Риби
Летните емоции ви пречат на концентрацията и ще имате малко проблеми в работа. Всичко ще се размине и отново ще се проврете между капките.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay