Дневен хороскоп за събота, 29 август 2020г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 29 август 2020г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес трябва да си поставите за цел да се справите със собствените си емоции и нужди на първо място. Оставете всички останали на заден план, все пак най-важното е вие да сте добре. По-късно помогнете и на другите.

Телец

Имате нужда да проведете разговор с определен човек. И ще получите този разговор по-лесно, отколкото предполагате. Това може да ви хареса и ще разберете, че сте в състояние да използвате тази връзка.

Близнаци

Чувствате се някак отритнати и пренебрегнати, но това може да се окаже чудесно за вас. Това е добър момент да погледнете нещата от нова перспектива и да видите дали можете да накарате хората си да направят малки промени.

Рак

Може да се чувствате слаби и беззащитни, но това не е вярно. Опитайте да накарате приятелите и колегите си да ви помогнат да увеличите конкуренцията си. До края на деня ще осъзнаете истинските си възможности.

Лъв

Обърнете внимание на вашите видения и вдъхновения днес- може да откриете, че имате повече от достатъчно добра воля, за да проследите най-добрите от тях. Моментът е подходящ да започнете пътуване.

Дева

Днес ще откриете нови дълбочини в себе си и може да решите, че днес е идеалният ден за нови проучвания. Денят е много подходящ да разширите личните си възможности.

Везни

Днес се намирате в много сложно положение, но можете да го промените, стига да искате. Ще бъдете в състояние да подмените ресурс, който сте смятали за изчерпан, така че дръжте очите си отворени.

Скорпион

Настроенията ви са легендарни днес. Ще бъдете в състояние да се измъкнете от почти всяка ситуация, да извлечете максимума от нея и да превърнете почти всяко нещо в изкуство.

Стрелец

Може би искате да задържите малко нещата така, както са и просто да гледате, докато ви се натрупа малко повече работа. Интуициите ви са силни и може да излезете с няколко ключови прозрения.

Козирог

Днес ще ви е изключително трудно да разграничавате нещата, това е отчасти, защото не вярвате напълно на вашата интуиция. Уверете се, че имате достъп до по-дълбоките си инстинкти.

Водолей

Опитайте да накарате приятелите или семейството ви да пазаруват с вас. Ще ви се отрази страхотно, ще се отърсите от всички проблеми и ще се чувствате много добре. Ще бъдете заредени с положителна енергия след това.

Риби 

Вашият мозък е жаден за нови знания, информация и предизвикателства. Дайте му това, от което се нуждае. Намерете някаква нова, полезна информация, със сигурност ще ви бъде от полза в бъдеще.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay