Днес искам да ти подаря... моя отрицателен тест за ХИВ

Сексуалното здраве и Св. Валентин

Днес искам да ти подаря... моя отрицателен тест за ХИВ

Ако традиционните занимания за 14 февруари не ви интересуват, защо не пробвате нещо различно тази година? Като профилактичен преглед или изследване за хепатит В, ей така, за да ви е спокойно после, че всичко е наред. А и защото, ако има някакъв шанс да не е наред всичко - колкото по-рано го разберете, толкова по-добре за вас самата.

 

Клиниката по дерматология и венерология УМБАЛ "Александровска" дава възможност за такова здравословно отбелязване на Свети Валентин с провеждането на "Ден на отворените врати за консултации на влюбените".

 

На 14 февруари от 8 до 12 ч. всеки ще може да си направи безплатни и гарантирано конфиденциални прегледи и изследвания. Посетителите ще могат да се тестват за HIV, хепатит В и други полово предавани болести като хламидии, гонорея, сифилис, трипер, гъбични инфекции и др. Осигурени са консултации за мъже и жени при двама от водещите специалисти по дерматология и венерология – д-р Георги Пехливанов и д-р Елена Петрова.

 

Приемът е свободен за всички и не е необходимо предварително записване. Денят на отворени врати за консултации на влюбените е организиран от Община Триадица и Софарма АД.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay