Ерогенни зони, които трябва да спрете да игнорирате

Ерогенни зони, които трябва да спрете да игнорирате

Когато стане въпрос за секс, в много случаи сценарият е ясен (Здравейте, гениталии!). Няма нищо лошо в това, но може би пропускате нови неизпитани емоции.

Цялото ви тяло има ерогенен потенциал. Но какво всъщност е ерогенна зона? Просто казано това е зона върху тялото ви, която има потенциал да създава еротично и сексуално усещане, когато бива докосвана. Истината е, че подобни зони могат да съществуват от главата до петите на човек – и точките варират от човек до човек.

Уста и устни – устните са супер сензитивни, което обяснява защо една целувка може да бъде толкова вълнуваща. Редувайте страстните целувки и с нежни докосвания.

Клепачи, чело и бузи – устните не са единствената част от лицето, която има еротичен потенциал. Бузите всъщност са много чувствителни. Ако бъдете целувана по клепачите, челото и бузките, знайте, че вашият партньор иска да ви покаже, че го е грижа за вас.

Корем – зависимост от чувствителността на жената, коремчето може да бъде много секси.

Шия и ключица – шията е подценявана. Това е супер секси място. Независимо дали си падате по нежните ласки или грубото хапане, това е вашата зона.

Китки и колене – всяко място, където имате чувствителност, има потенциала да бъде ерогенна зона. Ето защо много жени намират китките и кожата около капачката на коляното като еротични зони.

Уши – колкото и странно да звучи, и тяхното стимулиране може да доведе до възбуда. Оказва се, че има добро физиологично обяснение за това защо захапването на ухото по време на предигра е толкова секси. Ушите са наситени с кръвни окончания, което прави месестата им част силно чувствителна.

Вътрешната част на бедрата – много жени обичат да бъдат галене в тази зона.

Крака – хората се делят на два типа – които си падат по крака и такива, които ги ненавиждат. Някои намират смученето на пръстите на краката за изкушаващо. Ако и за вас е така, действайте. Помнете, че идеята е да се забавлявате, а не да се чувствате некомфортно.

Зърна – жените обикновено имат чувствителни зърна, но типът на стимулиране, който предпочитате, може да варира – от нежно докосване до по-грубо стискане. Погрижете се партньорът ви да разбере коя степен харесвате.

Клитор – ако все още не сте обърнали внимание на тази изключителна част от женското тяло, време е. Това е най-чувствителната ерогенна зона.

Центърът на гърдите – не допускайте партньорът ви да приключи единствено със стимулация на зърната ви. Зоната около гърдите е ужасно чувствителна.

Вулва – не е нужно клиторът и g-точката да получат цялото внимание. Вулвата, вътрешната част на вагината, е една огромна ерогенна зона. За да ви достави удоволствие, партньорът ви може да използва език, пенис, пръст или секс играчка

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay