Защо партньорът ми заглежда други жени?

Защо партньорът ми заглежда други жени?

Забелязали ли сте как понякога гаджето ви заглежда други момичета, когато е с вас? Вероятно това много ви ядосва? A може би заглеждате заедно с него?

Не можем да ви виним, че изпитвате ревност в подобни ситуации. Оказва се обаче, че в този акт на заглеждане няма нищо специално. Всички мъже понякога оглеждат други жени и това е нещо, което те не могат да контролират. Очите им са приковани към красиви жени, дори когато сте наоколо. Опа, това май не трябваше да го казваме...

Но все пак... защо го правят?

Може би защото той намира жената отсреща за привлекателна. Може да се дължи и на физическо привличане или на определена химическа реакция. Или може би това е лош навик, който е наследил от по-рано, когато е бил необвързан.

Не се притеснявайте, това не означава автоматично, че той вече не ви харесва! Ето какви могат да бъдат основните причини:

Привлечен е физически от нея

Този вид сексуално влечение е предимно неволно за мъжете. Това означава, че това, че е привлечен, не означава непременно, че е емоционално привързан към другото момиче. Истината е, че те се възбуждат от странни и случайни жени на строго физическо ниво. В това привличане няма емоционална връзка или съвместимост. Мъжете могат да бъдат напълно отдадени на една жена и въпреки това да бъдат привлечени на физическо ниво от други случайни момичета. Просто се случва!

Химическа реакция

Всеки път, когато мъжете видят красива или привлекателна жена, мозъците им освобождават невротрансмитерите допамин и серотонин, които им доставят неволен прилив на удоволствие. Тези хормони предизвикват щастие и положителни чувства. Това просто показва, че реакцията му е напълно извън неговия контрол. Той се чувства по същия начин, когато гледа вас.

Той е заинтересован от нея по чусто физически начин

Ако той погледне това случайно момиче, което е минало покрай вашата маса на излизане, това означава, че се интересува от нея, но само в чисто физически смисъл. Той не чувства нужда да излиза с тази друга жена. Въпреки че е вярно, че част от него я желае или се чуди какво би било да бъде с нея, начинът, по който той мисли за това, е невинен и безвреден.

Истината е, че той се интересува. В алтернативна реалност, в която вие не сте заедно, той определено би я смятал за сексуален партньор. По същество е същото, което чувствате към Чанинг Тейтъм и Крис Хемсуърт.

Какво НЕ означава заглеждането на други жени?

Сега, след като изяснихме защо гаджето ви гледа други момичета и какво означава това, нека поговорим и какво не означава неговият поглед към други момичета.

Вероятно вече мислите предварително за следните негативни мисли:

  • Че той мисли, че тя е по-красива от вас
  • Че вече не го привличате
  • Че е недоволен от вас и връзката ви
  • Че не сте достатъчно привлекателна или секси за него
  • Че той ще ви изневери
  • Или че връзката ви е обречена
0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay