Защо се нуждаете от големия си брат, дори като възрастни

Защо се нуждаете от големия си брат, дори като възрастни

За мен най-хубавата част от детството ми бе да го споделям с по-големия ми брат. Въпреки че бяхме разделени за три години и имахме различни интереси като деца, когато ставаше въпрос за игра заедно, ние винаги успявахме да намерим обща основа. От класики като Candy Land и Monopoly, до Nintendo хитове като Duck Hunt и Super Mario, знаех, че винаги мога да разчитам на големия ми брат да бъде моят партньор в играта.

Също така се забавлявахме като пресъздавахме сцени от любимите ни филми. Той дори ме взимаше, когато излизаше с приятелите си, което ме караше да се чувствам готина. Плюс това, знаех, че мога да разчитам на него да ми помогне с домашните и да ме защити, когато имах проблем с хулиганите.

Но като възрастен аз оценявам още повече неговата подкрепа. Да имаш някой, който напълно разбира как се чувстваш и какво преживяваш е такава благословия. 

През годините взаимно се виждахме взаимно как растем, как създаваме семейства. Когато малката ми дъщеря се бореше с депресията, аз бях съкрушена, но брат ми беше там за мен. И когато синът му беше диагностициран с ADHD, аз бях там, за да го уверя, че всичко ще бъде наред. Винаги сме се подкрепяли и винаги ще бъде така.

Признавам, че се притеснявах, че близките ни отношения ще избледнеят с времето. До известна степен, предполагам, че ще се случи. И въпреки че вече не се будим заедно в събота сутрин и не гледаме детски филмчета заедно, той е първият човек, на когото се обаждам, когато се случи нещо. 

Всички около нас казват, че сме късметлии да имаме такава силна връзка и питат каква е тайната. Истината е, че няма тайна, просто за нас няма нищо по-специално от семейството. Имам две дъщери, а брат ми има двама сина. Децата ни виждат как моят брат и аз винаги сме един до друг, в добри и лоши времена, и се надяваме, че и те ще имат същия вид специални отношения до края на живота си.

От всичките чудесни благословии, които родителите ми ми дадоха, брат ми е най-добрата. Нашите взаимоотношения са като нищо друго. И завинаги ще бъда благодарна.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!  

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay