Как трябва да скъсате с него?

Как трябва да скъсате с него?

Ако сте решили да се разделите с половинката си, то трябва да го направите по подходящия начин. Не бъдете от онези, които ще приключат всичко с една бележка. Просто не е честно – нито към вас, нито към него. 

Ето няколко съвета, които биха ви помогнали в този труден момент:

Направете го на негова територия. Мястото на раздялата е ключово. Ако се срещате от няколко месеца, раздялата очи в очи е необходима. Господинът заслужава шанса да ви погледне в очите и да види, че решението ви е окончателно. Възможно е той наистина да си пада по вас. Така че можете да предположите как ще му се отрази раздялата. Не го карайте да плаче в ресторант. Забравете за публичните места. Важно е да го направите на негова територия, за да можете да си тръгнете веднага. Тогава той може да остане вкъщи да обмисли случилото се, веднага да излезе или да прави каквото си пожелае.

Времето е важно. Не се разделяйте с половинката си скоро след смъртта на негов близък. Не го правете, след като бъде уволнен. Не го правете веднага, след като каже, че ви обича за първи път. Няма подходящо време за раздяла, но експерти определят късния следобед за приемливо време. Така че ако той иска да пийне след това или да излезе с приятели, да има възможността да го направи. Важно е да го направите и между важни етапи във връзката, не по тяхно време.

Не казвайте заученото: "Причината не е в теб, а в мен". Ако има конкретна причина да се разделите, заявете я ясно и не се колебайте. Посочете я и приключете с нея. Ако тя е по-неясна, просто кажете, че сега не е моментът, в който искате да се обвържете. Или пък бъдете по-многословни. Обяснете, че сте срещнали някой друг, преди да започнете да излизате редовно. Мислите, че вече настоящата ви бивша половинка е прекрасен мъж, но просто времето не е било на негова страна. Единственият му недостатък е, че сте го срещнали малко по-късно. Кажете му, че оценявате неговите качества и него като човек, но просто не е времето да сте заедно.

И не забравяйте да бъдете честни, защото това е важно и за двете страни. Бъдете откровени, но не забравяйте добрия тон. Не можете да поемете отговорност за реакциите на друг човек, когато се разделяте, но можете да се опитате да го направите възможно най-нежно. Късмет!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay