Какво ми каза бившия, след като се разделихме

Какво ми каза бившия, след като се разделихме

Разделите са болезнени, всички можем да се съгласим. Двама души решават да поемат по различни пътища. В повечето случаи това не се случва приятелски или сърдечно, а по-скоро сурово, което напълно разрушава вярата ни в любовта.

Безкрайните въпроси дали нещата биха могли да се развият по друг начин могат да бъдат депресиращи. Макар да е очевидно, трябва да се откажете от бившия си и от чувствата си. Раздялата не е незабавна. Може физически вече да не сте заедно, но чувствата се преодоляват трудно. В началото ще боли много, но след като разберете, че това е било необходимо и за двама ви, особено за вашето щастие, бавно ще се примирите.

Моят случай беше странен. Опитът ми беше някак необясним в началото с думи. Но сега виждам и разбирам нещата по различен начин. След доста груба раздяла бившият ми не поддържаше контакт с мен почти една година. Но един ден той ми писа с желание да поговорим още веднъж. Гняв, ярост, сълзи… емоциите бушуваха в мен. Реших да се видим.

Той беше първият, който проговори. Никога не бях си представяла, че ще се видим отново, камо ли че ще говорим. Но останах спокойна и първите му думи бяха: "Съжалявам". Отпих от кафето си. Започна да говори, че е допуснал грешка, че не е говорил с мен толкова дълго. Беше болезнено и за двама ни. Въпреки че раздялата беше най-доброто решение, той все още не можеше да се примири с това. Не казах нищо. Човекът, с когото бях прекарала толкова много време, седеше точно пред мен и се извиняваше, че ме е изоставил. Освен това каза, че се е чувствал виновен, че не е бил там след раздялата. Съжаляваше за всичко.

Не бил сигурен какво означава раздялата ни. Опитвал да има връзка с друга, но в крайна сметка я сравнявал с мен. Мислил за мен, липсвала съм му. Но все пак е знаел, че вече не ме обича. Много пъти сме влюбени в идеята за човек и всички спомени, свързани с него. Може да звучи объркващо, но е истина.

Любовта е толкова неочаквана. Никога не ви подминава. Въпреки че любовта между нас беше изчезнала напълно, все пак имахме уважение и обич един към друг. Не съм от онези, които ще таят гняв, защото той не ми говореше цяла година. Не искам да отмъщавам, нито желая нещо лошо на някого. Наистина вярвам, че позитивното мислене и приемането на реалността е това, което ще помогне на всеки да продължи напред в живота си.

Благодарна съм, че бившият ми имаше смелостта да говори открито пред мен.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay