Камасутра промени сексуалния ми живот

Камасутра промени сексуалния ми живот

Камасутра е буквално един от най-добрите подаръци, които са ни оставили предците. Неговата вековна стойност има силата да трансформира напълно съвременните правила за пола. В свят, в който правим любов набързо, само за да продължим с натоварения си живот, традициите на Камасутра идват като свеж полъх на въздух.

И така, в момент, в който сексуалният ми живот вървеше стремглаво надолу, съпругът ми и аз решихме да вземем няколко съвета от Камасутра, за да направим преживяването по-добро. Имайки предвид натоварените си графици, ставаше все по-трудно да намерим време един за друг. Без значение колко много се опитвахме, усилията ни не даваха резултат и бяхме интимни все по-рядко. Чувствахме се така, сякаш лека-полека започвахме да губим връзката си. Дори не си спомнях кога за последен път сме правили секс повече от 10 минути! Рядко го правехме и това започна да ни притеснява доста. И докато се рових в социалните медии, попаднах на техниките Камасутра за подобряване на сексуалния живот и темата ме заинтригува.

Обсъдих го със съпруга си и двамата се разбрахме да потърсим повече за темата. Бяхме развълнувани, но объркани от това как вековният древен текст може да ни помогне да бъдем по-добри в нашата секс игра. Но като по чудо го направи! Скоро решихме да приложим практиките в леглото. Въпреки че беше трудно с всички гъвкави движения (много, много!), все пак успяхме да го направим. И нека ви кажа, че беше невероятно! Удоволствието, което изпитвахме, беше необяснимо.

И след този първи опит започнахме да търсим още такива съвети за това как да правим секс по по-бавен и по-нежен начин. Ние дори възприехме духовния подход и сексуалният ни живот определено се подобри. Съпругът ми и аз се свързахме на много по-дълбоко ниво, въпреки че беше само за секс. Никакви играчки не биха могли да заменят удоволствието, което получихме от практиките в Камасутра.

Древният текст има своя магия и наистина е единствен по рода си. Бих препоръчала на хората да го четат и следват, за да имат невероятно сексуално преживяване, далеч по-добро от нормалния ежедневен секс.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay