Къща с лика на Хитлер. Дали?

Прилича ли ви на някого тази къща?

Къща с лика на Хитлер. Дали?

Непретенциозна къща в Уелс привлече вниманието в web-пространството, след като сърфиращите решиха, че прилича на лицето на Адолф Хитлер. Единствено собствениците на къщата не намират особена прилика между диктатора и зданието, пишат от The Telegraph.

 

Фасадата на къщата в Суонзи е с телесен цвят и четири прозореца. Покривът би трябвало да бъде косата на Хитлер, отметната настрани, вратата съответно е мустакът му, а прозорците изглеждат досущ като пронизващите му очи, смятат виделите я.

 

Снимката на къщата е публикувана за първи път в Twitter от Чарли Дикенсън, която минавала покрай нея на път за работа. Фотосът обаче натрупал популярност в мрежата, след като комедианта Джими Кар я разпространил в мрежата. Колкото до 70-годишния собственик на постройката, той се кълне, че никога не е чувал за Twitter.

 

"Непрекъснато минавам покрай къщата, но не бях забелязвала приликата с Хитлер" разказва Дикенсън пред британското издание. "През уикенда, докато бяхме в задръстване, просто се обърнах към приятеля ми и му казах: "Тази къща прилича на Хитлер!" И двамата се разсмяхме. Снимах я и после я публикувах в Twitter".

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay