Леонардо ди Каприо и манекенките

Лео, какво им правиш на жените?

След Жизел Бюндхен и Бар Рафаели актьорът Леонардо ди Каприо се среща отново с манекенка. Това е полската красавица Анна Ягодинска.

 

Звездата от "Титаник" категорично отхвърли слуховете за връзка с една от най-желаните жени в света – Блейк Лайвли. Двамата бяха изненадани от папараците в романтични пози в различни луксозни ресторанти в Европа, а за първи път двойката беше снимана на луксозна яхта в Кан. Въпреки че и двамата отрекоха да имат връзка, близки до актьорите разкриха, че са били за кратко във Венеция.

 

Няколко дни по-късно на бял свят излезе новината, че актьорът бързо е сменил жените и е започнал романтична връзка с новото лице на световния подиум, Анна Ягодинска. Двамата са заснети заедно рано сутринта в Ню Йорк от Popshugar, a оживените дискусии около това коя е истинската изгора на Леонардо, продължават.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 23.06.2011|13:51
Леонардо напоследък ни изненадва много, излиза с различни жени и кара хората да гадаят коя е новата му изгора. Глупав ли е? Всички мъже със сигурност му завиждат, все с красиви жени се показва. Късметлия! Аз лично не го харесвам, но явно много дами са на друго мнение.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay