Любовта, а не времето определят здравината на връзката

Любовта, а не времето определят здравината на връзката

Връзките се променят. Дори чувствата ви един към друг да останат същите, отношенията ви стават други. Може да попитате какви са действителните параметри на любовта? Доверие, състрадание, разбиране, безопасност и най-важното любов. Няма значение дали сте в едногодишна или 5-годишна връзка.

Хората се възхищават на вас и партньора ви, че сте в невероятна хармония и връзката ви е няколкогодишна. Но в същото време, ако заявите, че въпреки че познавате половинката си от една година, се разбирате перфектно и го познавате в детайли, най-вероятно мнозина ще ви се изсмеят. Казват, че не можете да опознаете другия за една година. Този етап е твърде импулсивен и спонтанен. Каква обаче е гаранцията, че нещо ще се промени след 5 години?

Много двойки смятат погрешно, че ако връзката им е кратка, тя няма солидна база, че тези двойки, които са заедно от повече от пет години, имат повече шансове за успешна връзка. Но никой не може да даде гаранция за състоянието на връзката ви след определено време. Човек преминава през редица промени всяка година, всяка седмица, та дори и всеки ден. Повече от трудно е да се гарантира какво ще мисли човек в бъдеще и как ще реагира на определени ситуации.

Не можете да определите дали вашият партньор ще остане с вас след пет години. Хората стават жертва на мисленето, че хората трябва да чакат с години, за да са сигурни в партньора си. Не забравяйте, че времето е същността, но не е основата за връзката ви. Ако имате връзка с партньора си повече от година и сте сигурни, че сте един за друг, тогава какъв е проблемът?

Това, което не се променя, е любовта. Това чувство е толкова вечно, че връща прекъсната връзка и й дава вечно съществуване. Любовта, която изпитвате към партньора си, ще бъде същата като в първия ден и ще остане същата дори след 8 години. Така че, не слушайте, ако хората натякват, че времето определя здравината на връзката, знайте, че любовта го прави.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay