На каква възраст правим най-добрия секс в живота си?

На 20, 30 или пък на 40 години се радваме на най-страхотния секс?

На каква възраст правим най-добрия секс в живота си?

Мислите, че вече сте открили най-хубавата страна на сексуалния си живот и няма как интимният ви свят да стане по-страхотен, защото той вече е просто невероятен? Или пък все чакате появата на онзи мъж, който да разтърси из основи часовете между завивките и да ви дари с всички удоволствия, за които до момента само сте чували от близки приятелки…

Всяка жена влага различно значение в понятието "най-добрия секс в живота ми”. Съществува ли обаче определен период, в който една дама се чувства най-уверена и затова - достатъчно освободена, за да захвърли всички задръжки и да се отдаде на най-сластните любовни преживявания без капка угризения?

Скорошно секс проучване на онлайн платформата Happify си поставя за цел да установи на каква възраст човек изживява най-сюблимните си сексуални моменти. Изследването е проведенето между хора от 50- до 70-годишна възраст, които очевидно вече са натрупали богат житейски опит. Мнозинството от тях заявяват, че 40-те години са времето, в което са правили най-хубавия секс в живота си.

От проучването стават ясни и други любопитни подробности. Например двойките, които правят секс средно веднъж в седмицата, са най-щастливи. Освен това се оказва, че типичният американец - независимо дали е необвързан, или има сключен брак - прави секс едва два-три пъти месечно.

На каква възраст правим най-добрия секс в живота си?

Заключението на изследователите е, че възрастните двойки, които по-често се отдават на интимни моменти помежду си, са по-щастливи от тези, които не го правят достатъчно често. И последно, почти 50% от участниците в проучването признават, че най-добрият секс в живота им е станал реалност благодарение на настоящия им партньор, без значение на каква възраст е той.

Така че… може би ще трябва да избирате разумно човека, с когото да прекарате живота си!

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

13 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay