Обърканият монолог на един господин, шокиран от новината за бебе

Ето какви забавни неща си мисли всеки изненадан бъдещ татко!

Обърканият монолог на един господин, шокиран от новината за бебе

Да създадеш нов живот - каква истинска радост за всяко едно семейство! Но попитайте бъдещите татковци за мислите им, когато новината за неочакваното бебче ги застигне. Партньорите решават заедно кога е най-подходящият момент да имат дете, но понякога се случват грешки и непредвидени ситуации, от които изходът може да бъде само един - малко, сладко (розово или синьо) вързопче!

Новината за бебето, което е било извън плановете, е доста шокираща, но и също толкова радостна. Всички знаем, че най-хубавите неща са именно неочакваните. Но мъжете си остават мъже и както винаги в главата им се въртят доста забавни мисли. Днес ви предлагаме да научите някои от тях!

1. "Няма никакъв начин да задържим това дете!"


Целият им план за живота се обърква само защото след 9 месеца на бял свят ще се появи едно сладко същество, което ще се нуждае от много време и грижи. Как ли пък не! Но тази мисъл преминава само за няколко секунди и отстъпва място на други емоции...

2. "Може пък да бъда супер готин баща!"

Обърканият монолог на един господин, шокиран от новината за бебе

"Щом "Тор" (Крис Хемсуърт) може да си има бебе и да изглежда все така готин около него, то и аз мога да бъда най-готиния баща на света!"

3. "Тя го направи нарочно!"



"Каза ми, че използва противозачатъчни, а сега изведнъж е бременна? Дали не се опитва да ме вкара в капана си с това бебе? Пие ли си хапчетата изобщо? Сигурно това е бил планът ѝ през цялото време."


4. "Не, тя не е такава! Вярвам ѝ и искам да изградя живота си с нея!"



"А какъв би бил животът без истинско семейство с деца? Да, детето идва по-рано от очакваното, но ние ще се справим, защото се обичаме. Това е една прекрасна грешка, за която не сме готови, но ще се борим за нея."


5. "Може би това е моят шанс най-сетне да порасна"



"Не може да си остана дете завинаги, а и доста от моите приятели вече за женени и имат семейства и деца. Така ще стана по-отговорен, ще се грижа за друго живо същество."


6. "Добре де, знам, че си пие хапчетата..."



"Виждам я как ги пие всяка сутрин. Може би тестовете за бременност не показват верния резултат, ако пиеш противозачатъчни. А може би тестът е бил развален?"

7. "Противозачатъчните трябва да идват с гаранция!"



"91% сигурност?! Не биваше да разчитам толкова на късмета си и на онези 9%, към които очевидино спадам! Мога ли да ги осъдя?"

8. "Бащинството е приключение, което със сигурност е прекрасно"



"Ще науча толкова много неща, ще преживея толкова много нови радости. Ще държа нов живот в ръцете си и това ще бъде моето дете!"

9. "Сбогом, щастие!"



"Вече няма да имам време за себе си, ще изглеждам като всички изнемощели бащи, които се разхождат из парковете с разглезените си деца, които искат да им купят бонбони."

10. "По дяволите, ще имаме дете!"



"Толкова по-ужасни хора имат деца, няма начин да не се справим. Ще му мислим, когато се роди!"

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay