Пълнолуние във Водолей ТАЗИ ВЕЧЕР: Какво да очаква всяка зодия?

Пълнолуние във Водолей ТАЗИ ВЕЧЕР: Какво да очаква всяка зодия?

Пълнолунията са време за освобождаване и отказване. Ако имате излишък в живота си, това е моментът, в който да го отпратите. Чрез тиха медитация, обмяна на мисли или духовна практика пълнолунията са точка, в която можете да се отпуснете.

На 11 август 2022 г., в 21:03 часа, Слънцето (представляващо егото) и Луната (представляваща емоциите и детството) ще се противопоставят едно на друго, образувайки пълнолуние във Водолей. Това пълнолуние е подходящо време да помислите как вашите емоции ви карат да поддържате егото си.

Докато Пълнолунието е във Водолей, Слънцето е в Лъв, представлявайки морала на гордостта. А присъствието на Венера в Лъв шест часа преди пълнолунието ни напомня, че е добре да се гордеем със себе си. Това пълнолуние формира съвпад със Сатурн във Водолей, напомняйки ни, че иновациите могат да възникнат, когато освободим натиска, натрупан през детството.

И така, нека видим какво вещае това пълнолуние на всеки един от 12-те знака:

Овен

Разгръщането на вашата креативност е ключово за пълнолунието във Водолей. Общите разговори може да не доведат до изпълнение на вашите мечти и желания. Изяснете какво желаете и му оставете място да влезе в живота ви.

Телец

Добре е да останете вкъщи, дори ако искате да излезете навън. Няма нищо лошо да си дадете почивка. Позволете на главата си да се запознае с възглавниците на леглото ви. Помислете за закупуване на свещ и медитация.

Близнаци

Начинът, по който изразявате себе си, показва какво сте научили от живота. Без значение къде сте ходили на училище или колко добри са били оценките ви, всички можем да се въздържим да вземем парче пай с горски плодове. Нуждата да се учите и вашата готовност да го направите оформят човека, в който се превръщате.

Рак

Важно е да се научите да казвате "не", особено когато сте честни в отказа. Не сте длъжни да се ра се раздавате постоянно, затова трябва да определите своите граници. Доверете се на висшето си Аз, когато вземате решения да споделите това, което имате.

Пълнолуние във Водолей ТАЗИ ВЕЧЕР: Какво да очаква всяка зодия?

Лъв

Приоритизирйте себе си дори пред връзката ви в момента. Да си позволите да си починете от любимия и близки приятели не значи, че не ви е грижа за тях. Напротив, това означава, че ви е грижа за вас и признавате стойността на самотата. След като наваксате с нуждите си, ще можете да сте пълноценни за близките си.

Дева

Тази вечер е свързана изцяло с духовно прозрение и вътрешно познание. Това пълнолуние ви напомня да обърнете специално внимание на интуицията си. Когато имате предчувствие или подозрение, не го приемайте като безсмислено, дори и да е мимолетно като падаща звезда.

Везни

Когато почувствате желание да се скриете в обятията на любовник или да създадете измислен свят, вместо това намерете утеха в близките си. Започнете с идентифициране на това, което точно търсите. Нуждата от безопасност или сигурност може да ви доведе до романтичен импулс. Опитайте се да избегнете нуждата от глезене.

Скорпион

Излезте навън. Вашият списък е пълен със задачи, които изискват да напуснете дома си, дори ако предпочитате да останете вкъщи. Има много нови преживявания, гледни точки и прозрения, които можете да придобиете, като излезете от дома. Да, може да ви се струва тежка работа, но наградите идват след труда.

Пълнолуние във Водолей ТАЗИ ВЕЧЕР: Какво да очаква всяка зодия?

Стрелец

Това пълнолуние ще бъде истинска експлозия за вас. Имате репутация на човек, който знае всичко и не ви е чуждо натрупването на знания. Идват възможности да споделите колко точно знаете. Просто внимавайте как подхождате. Претенциозен сноб, който не може да признае човешката грешка, е изключително отблъскващ.

Козирог

Вашата стойност не е в чантата, която носите или дизайнера на обувките ви. Стойността е присъщо събирателен термин, което означава, че се утвърждаваме в доброта, която споделяме с другите. Забавно е да си материално момиче, когато живееш в материален свят. Уверете се, че и душата ви може да издържи тази тежест.

Водолей

Да излезете от главата си и да вложите енергията си в близките си отношения е страхотна идея. Може да сте малко погълнати от себе си, но си осигурете време да мислите и за другите. Грубите чувства, които изпитвате към себе си, понякога са резултат от изолация. Когато проявявате любов към хората, в които вярвате, вашето самоуважение също ще се повиши.

Риби

Това пълнолуние ви напомня да се грижите за вашето здраве. Може би сте прекалено сурови към себе си. Опитайте се да се примирите с тези чувства. Разочарованието от себе си може да е резултат от неудовлетворени очаквания. Отделете 30 минути за грижа за себе си и ще си благодарите по-късно.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay