ТЕСТ: Какви са вашите характерни особености според разстоянието между пръстите?

То говори много за личностните ви качества

ТЕСТ: Какви са вашите характерни особености според разстоянието между пръстите?

Неведнъж сме ви доказвали, че физическите характеристики могат да бъдат индикация за присъствието или отсъствието на дадени качества от характера. Дадохме ви възможност да разберете каква личност сте според формата на ходилата, както и да определите своята емоционална интелигентност.

Тъй като ние сме на първо място живи същества, няма как да загърбим факта, че вродените ни физически особености могат да разкриват различни детайли за характера ни.

Оказва се, че пръстите на ръцете също са индикатор за това дали притежавате дадени характеристики, или не. След като вече разбрахме какво разкрива дължината на пръстите за вашата личност, е време да видим какво говори за вас разстоянието между пръстите.

Погледнете ръката си, като я обърнете с дланта към очите си. Не се опитвайте да сближавате или раздалечавате пръстите си, а просто я оставете да стои свободно. На базата на разстоянието, което виждате или не между пръстите, определете към коя от трите категории спадате.

A. Голямо разстояние

ТЕСТ: Какви са вашите характерни особености според разстоянието между пръстите?

Вие сте отворена към света личност. Обичате новите запознанства и интересните преживявания и сте готови да поемете всякакви рискове, за да си осигурите такива. Духът ви е свободолюбив и горд и това ви кара да бъдете себе си, без да се преструвате и да бъдете такива, каквито не сте.

Не се стараете да угаждате на околните, а живеете живота си както ви се иска. Винаги казвате това, което мислите и чувствате, не задържате никакви емоции в себе си. В очите на околните сте пример за подражание.

B. Малко разстояние

ТЕСТ: Какви са вашите характерни особености според разстоянието между пръстите?

Хората харесват компанията ви, понеже сте дружелюбни и общителни. Наравно с това обаче сте и човек, който пази много от нещата в живота си само и единствено за себе си. Притежавате здрав разум, който не ви позволява да предприемате необмислени постъпки. Можете да бъдете доста сдържани, но знаете и как да се забавлявате и да се освобождавате от напрежението. Всичко това свидетелства за балансираната природа на характера ви.

Знаете кога да говорите и кога просто да слушате, затова приятелите ви разчитат на вас, когато имат нужда от съвет или от рамо, на което да се облегнат. Притежавате завидно чувство за хумор, което знаете как да използвате в най-подходящата ситуация, без да натрапвате шегите си.

C. Липса на разстояние

ТЕСТ: Какви са вашите характерни особености според разстоянието между пръстите?

Вие сте вглъбени в себе си. Цените и държите на личното си пространство и не смятате за необходимо да споделяте чувствата и мислите си с околните. Хората не могат лесно да спечелят доверието ви - достатъчно умни сте, за да знаете, че в днешни дни е трудно да се доверите на когото и да било.

В общуването си с другите се любезни и подхождате с уважение към всеки. Не сте от хората, които първи започват разговор, но умеете да слушате. Предпочитате собствената си компания пред тази на шумни хора, които не познавате добре.

За още интересни и забавни тестове, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay