Тайната на успешния брак според Мишел Обама се крие в смеха

Смях в Белия дом

Тайната на успешния брак според Мишел Обама се крие в смеха

Мишел Обама твърди, че тайната на нейния 18-годишен успешен брак с президента Барак Обама е в това, че двамата с него много се смеят, въпреки стреса от живота в Белия дом.

"Мисля, че в нашата къща не се вземаме много насериозно и смехът според мен е най-добрата форма на единство в брака", обяви пред репортери Мишел Обама.

Тя каза, че двамата със съпруга й все още намират начини да се забавляват. По думите на първата дама президентът е много романтичен и е запазил това качество и след влизането си в Белия дом.

За разлика от мъжа си, който има бяла майка и чернокож баща, г-жа Обама е 100-процентова представителка на афроамериканската общност, израснала е в работническо семейство в Чикаго, а предците й са били роби в южните щати.

За почитателите си тя символизира съвременната жена, пост-феминистката: интелигентна, образована, уверена в себе си, привлекателна, но не с кукленска красота. И не на последно място - олицетворение на здравия разум.

Тя е моят най-добър приятел и опората, на която се крепи семейството ни, похвали я съпругът й още в първите минути на еуфория след изборната победа през ноември 2008 г.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay