Тест: От коя част на тялото си започвате да се къпете?

Разберете какво издава езика на тялото ви под душа

Тест: От коя част на тялото си започвате да се къпете?

Едва ли има някой, който да не е чувал израза "език на тялото”. Тази страна на човека и неговия живот се превърна в цяла наука, която се изучава от доста голям брой желаещи. За някои обаче езика на тялото остава на заден план, като се пренебрегва или смята за пълна глупост. А това изобщо не е така. Защото именно тази невербална комуникация е важна част от живота на всеки един човек. Чрез нея можете да разберете повече, отколкото събеседника ви би ви казал.

Често хората не осъзнават действията си и начина, по който им влияят те. Всеки от нас има определени движения, на които не обръща внимание, но точно те издават характера ни. Например как се къпем. И точно на това ще обърнем внимание днес. Предлагаме ви един тест, който ще ви обясни какво издава за вас начинът, по който си взимате душ. И по-точно какъв човек сте според това от коя част на тялото си започвате с ежедневния си ритуал. За целта първо изберете номера на отговора, който се отнася за вас:

1. Главата

2. Гърдите

3. Мишниците

4. Лицето

5. Раменете

6. Друго

А сега нека преминем към тълкуванията, които лично според нас са наистина достоверни.

1. Ако започвате да се къпете от главата, трябва да знаете, че вие сте артистична натура, която може да се справи с неща, които другите не успяват. Вие обичате да се различни от другите и да внасяте новости в живота си. Приятелството е много важно за вас, а любовта е вашата стихия. Обичате да експериментирате в интимния си живот. От друга страна, когато решите да преследвате някоя цел, няма нищо, което да ви спре. Решителността е вашето оръжие, но само когато копнеете от сърце за това, което искате. Понякога може би сте несериозни, но винаги бихте помогнали на човек изпаднал в беда.

2. Ако сте сред хората, които започват с къпането от гърдите, то вие сте практични и праволинейни. Водите определен начин на живот, който ви носи удоволетворение и не обичате да излизате от рамките му при каквито и да е обстоятелства. Това обаче не се отнася за любовната сфера, където обичате да експериментирате и да се представяте винаги в най-добрата си форма. Когато се захванете с нещо, винаги го докарвате докрай и не обичате да ви разсейват, докато го правите. Винаги имате изразено мнение, което отстоявате, независимо от човека срещу вас. Честно казано, не се интересувате много от това дали някой ви харесва, или не. Вие имате цел и план в живота си, които да следвате, докато не постигнете желаните резултати.

3. Вие започвате с мишниците. Това означава, че сте трудолюбиви хора, които често са склонни към работохолизъм. Изключително разбрани и готови да помогнат във всеки един момент. За съжаление понякога проявявате детска наивност, която може да ви изиграе лоша шега. В същото време сте здраво стъпили на земята и много добре може да прецените ситуацията, в която се намирате. Като изключим наивността, сте изключително точни в преценката си и рядко грешите по отношение на някой или нещо. В любовния си живот обичате спокойствието и не харесвате нищо, което може да го наруши. Сексът за вас е просто част от връзката, на която обаче трябва да обръщате повече внимание, за да бъде партньорът ви щастлив, а вие - удоволетворени.

4. Ако започвате с къпането от лицето, вие най-вероятно обичате парите и всички блага, които идват с тях. Вие сте от хората, които смятат, че човек трябва да работи усилено, за да получи това, което иска. Следователно за вас работата невинаги е удоволствие, а начин да изкарате пари, чрез които да бъдете щастливи. Това обаче не пречи на вашия хъс и желание за реализация. Често бихте пренебрегнали някого, за да се издигнете по стълбичката, но никога не бихте го направили така, че да нараните човека отсреща. Понякога сте доста суетни и проявявате мания по външния си вид. Обичате секса и най-вече удоволствието, което изпитвате вие от него. Често пренебрегвате човека до себе си от егоизъм и желание за просперитет.

5. Ако започвате да се къпете от раменете, вие сте срамежлива личност. Имате огромен потенциал да се развивате, но просто онова малко срамежливо дете във вас се проявява всеки път, когато ви се случи нещо по-различно от обикновеното. Обичате да сте сред хора, но понякога ви е наистина трудно да комуникирате с тях. В любовта сте още по-свити, но когато намерите човека за вас, се отдавате изцяло на любовта си към него, без никакви задръжки. Вие сте изпълнителни и услужливи хора, които понякога имат лош късмет. Трябва да надигнете глава и да бъдете по-открити и отворени, за да видят и останалите хора какъв прекрасен човек сте.

6. Вие не попадате в нито една от изброените досега "категории". Започвате от друга част на тялото, което говори за няколко неща. Първо дълбоко в себе си вие сте авантюристична личност, която обаче не проявява тази си черта от характера. Притежавате вътрешно излъчване, което е наистина привличащо за останалите около вас, но често оставате неразбрани. Почти нямате недостатъци, което е страхотно, но понякога може да бъдете наистина твърдоглави. По отношение на любовния си живот сте наистина изобретателни и инициативни. Обичате свободата и възможността да правите каквото си искате. Красивата природа ви дърпа като магнит, а уюта на дома може да ви задържи завинаги в него, ако намерите онзи специален човек, който търсите.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

38 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay