Трогателно благодарствено писмо от едно внуче до неговата баба

Бабите са сред най-важните хора в нашия живот!

Трогателно благодарствено писмо от едно внуче до неговата баба

Сайтът deti.mail.ru е публикуване картко есе на едно детенце, което е написало какво за него е баба му, а ние смятаме, че не бихме могли да го кажем по-добре. По детски искрено, изпълнено с признание и обич, това писмо ще ви накара да оцените и вашата баба!

"Баба е жена, която няма свои деца. Тя обича всички малки момчета и момичета, които са деца на други хора. Дядо е като баба, но в мъжки вариант. Той се разхожда с момчетата и си говорят за риболов и други интересни неща.

Бабите не трябва да правят нищо, те просто ни идват на гости. Те са стари и не е препоръчително да тичат много и да скачат с нас. Но им е позволено да ни заведат в парка. Бабите май имат много пари, защото винаги ни возят на всички въртележки и ни купуват много лакомства.

Когато сме навън с бабите, те винаги се спират тук и там и разглеждат внимателно какви ли не стоки - като красиви цветя и саксии. Те никога не ни казват да вървим по-бързо. Най-често бабите носят очила и могат да си вадят зъбите.

Бабите не трябва да са много умни, но все пак са достатъчно умни, защото отговарят на всичките ни въпроси като "защо кучетата гонят котките” и "къде е главата на червея”. Когато ни четат приказка преди лягане те никога не я прекъсват, за да спорят с нас, че вече да ни я прочели.

Всеки трябва да се уреди със своя баба, защото те са единствените пораснали хора, които намират време за децата."

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

12 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay