Чувството за хумор помага на жените да разпознаят неверниците

Чувството за хумор помага при избора на мъж

Чувството за хумор помага на жените да разпознаят неверниците

Жените, които притежават добро чувство за хумор са в състояние да различат неверните мъже, с което си спестяват редица главоболия, откриха учени от Лондон.

 

Представителките на нежния пол увеличават шансовете си да открият подходящия партньор, ако притежават чувство за хумор. В изследването взели участие 1356 студентки, които изгледали видео, на което няколко мъже разказват различни истории. Накрая участничките трябвало да посочат своя избраник.

 

Половината от мъжете се отличавали с това, че не умеели да поддържат сериозни отношение с жени и често изневерявали на своите половинки.

 

Резултатите показват, че когато мъжете започнат да разказват глупави и нелепи истории, които не са никак смешни, 89% от жените веднага се опитват да прекъснат разговора. По-малка част от жените в експеримента не направили разлика между забавни и отегчителни истории и не били в състояние да отгатнат, които мъже са измамниците. Оказало се, че тези момичета не притежават никакво чувство за хумор и изпитват сериозни затруднения при избора на бъдещия си партньор.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay