6 знака на езика на тялото, които означават, че той има симпатии към вас

6 знака на езика на тялото, които означават, че той има симпатии към вас

"Как да разбера дали той си пада по мен?" е може би най-често задаваният въпрос. Независимо дали излизате за първи път с някого или просто се опитвате да разберете накъде отиват нещата, то разгадаването на обекта на желанията и може да бъде много сложно.

Специалистите по взаимоотношения съветват да не се вслушваме толкова думите му, колкото да наблюдаваме езика на тялото му. Комуникацията е 55% невербална. Езикът на тялото може да ни разкрие и най-съкровените мисли на човека. Само трябва да се вгледате малко по-внимателно.

Така че, ако се чудите дали обектът на вашите мечти ви желае, обърнете внимание на движенията му, докато говори. Те могат да ви издадат съществени неща. Той си пада по вас, ако:

Ви имитира

Обикновено започваме да подражаваме несъзнателно на хората, на които симпатизираме. Експертите казват, че хората, които са романтично синхронизирани, обикновено са синхронизирани и с жестовете на другия. Те отговарят един на друг чрез езика на тялото.

Изглежда тревожен

Привличането често включва вид напрежение, което бихме могли да наречем "добър стрес". Независимо дали той е причинен от нещо положително или отрицателно, тялото има някои подобни реакции. Така че, ако хванете обекта на желанията ви да почесва врата си, да си играе с бижутата си или да чопли разхлабен шев на ръкава си във ваше присъствие, има голяма вероятност той да се опитва да успокои нервите си, за да го играе хладно.

Не е залепен за телефона си

Да, това може да неочакван признак, но е добър показател, че той ви харесва. Ако оставя телефона си настрана и обръща голямо внимание на това, което казвате, считайте това за добър знак.

Върви до вас

Ако човекът, когото харесвате, е постоянно две стъпки пред вас, това може да означава, че е по-загрижен за себе си. Освен, ако обстановката не го предполага, той би трябвало да синхронизира темпото си с вашето.

6 знака на езика на тялото, които означават, че той има симпатии към васPexels

Ви прегръща продължително

Ако прегръдките помежду ви продължават повече от стандартните, то значи той влага много повече интимност в този акт.

Позата му е "разперена"

Краката са на ширината на раменете, раменете са отпуснати, дланите и ръцете са свободни, а челюстта е отпусната. Отвореният език на тялото е индикация, че той изпитва симпатии към вас.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay