6 неща, които всички двойки трябва да правят по-често през 2017г.

За една още по-прекрасна връзка

6 неща, които всички двойки трябва да правят по-често през 2017г.

Без значение дали с партньорът ви сте заедно от дълго време или връзката ви е започнала съвсем скоро, отношенията между двама души винаги имат нужда от подобрения. Новата година е страхотен повод да направите някои промени в начина си на живот и в отношенията си с вашия любим. Добре е да помислите какво би било добре да правите повече и какво по-малко. Ние ще ви дадем няколко идеи. Вижте как да направите 2017г. най-добрата година за връзката си

Излизайте повече

Уютните вечери вкъщи, в прегръдките на любимия човек са страхотни, но по този начин нещата стават много предсказуеми и скучни. Само защото сте заедно от повече време, не означава, че не трябва да излизате на срещи. Постарайте се през следващата година по-често да ставате от дивана и да излизате.

Повече целувки

Помните ли в началото как не сте можели да се отделите един от друг? Достигнете отново това ниво на привличане и страст. Не позволявайте целувките да стават все по-маловажни с годините.

Говорете повече

И нямаме предвид разговори за това как е минал денят. Винаги има какво още да научите за своята половинка. Провеждайте по-задълбочени разговори, така връзката ви ще премине на следващо ниво и ще се сближите много.

Повече секс

Факт е, че сексът сближава хората. Много често с течение на времето двойките започват да правят секс по-рядко и това разрушава връзката им. Трябва да бъдете свързани както емоционално, така и физически. Опитайте нови неща и направете секса един от приоритетите ви.

Бъдете по-спонтанни

Не допускайте да загубите себе си в рутината. Дори да сте доволни от ежедневието си, малко спонтанност няма да ви навреди. Ходете на екскурзии през уикенда, правете резервации за вечеря в последния момент. Вълнуващите моменти ще се отразят добре на отношенията ви.

Прекарвайте повече време разделени

Важно е да прекарвате време заедно, но също така е важно всеки да обръща внимание на собствения си живот. Насърчавайте се един друг да излизате с приятели или да правите други неща разделени. По този начин ще оценявате времето, в което сте заедно, много повече. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay