Ако искате щастлива връзка, отървете се от тези мисли!

Незначителни, но всъщност изключително досадни въпроси, на които трябва да се научите да не отдавате никакво значение, ако желаете да се радвате на безоблачни отношения

Ако искате щастлива връзка, отървете се от тези мисли!

Едва ли има по-хубаво усещане от това току-що да сте полетели на крилете на любовта, заедно с човек, който ви прави истински щастливи и дори само мисълта за него събужда мигновена усмивка на лицето ви.

Независимо колко дълго ще продължи връзката ви обаче неизбежно още в самия ѝ зародиш в главата ви вече се въртят и блъскат като буреносни облаци куп въпроси, свързани с вашето поведение и какво "трябва” да (не) правите, за да вървят нещата все така гладко.

Днешната статия е посветена именно на тези уж незначителни, но всъщност изключително досадни въпроси, на които трябва да се научите да не отдавате никакво значение, стига разбира се да желаете да се радвате на безоблачни отношения, вместо постоянно да бъдете разяждани от съмнения.

Ако искате щастлива връзка, отървете се от тези мисли!
Прекалено обсебваща ли съм?
Въпроси като "Твърде често ли му се обаждам?” и "Може би оставам прекалено дълго у тях?” са напълно излишни, след като и двамата си прекарвате добре и се наслаждавате на времето, прекарано заедно. Затова забравете за клишетата и просто се отдайте на мига, без да изпитвате угризения.

Защо той не ми пише?
Днес вече три пъти сте му писали, а той не отговаря? Или още по-лошо, не отвръща, след като очевидно е погледнал съобщението ви ("seen” опцията във facebook)? Имайте предвид, че доста голяма част от хората все още не са превърнали лаптопа/таблета/смартфона в естествено продължение на ръцете си. Затова следващия път, когато започнете да си мислите, че той не ви пише, защото вече не иска да общува с вас, помислете и върху въпроса, че може би просто в момента прави нещо друго, например ви купува цветя или да приготвя романтична вечеря.

Ако искате щастлива връзка, отървете се от тези мисли!
Дали не избързах със секса?
Едно от най-популярните клишета в историята на връзките гласи, че жените трябва да го играят максимално недостъпни, за да задържат вниманието на един мъж върху себе си. Ако обаче нещата между вас просто са се случили, при това още след първата среща, то съвсем няма защо да съжалявате и да се чувствате "лесна”. Защото това означава, че между вас просто има изключително силна химия. Стига, разбира се, и двамата да сте го искали.

Може би му споделям прекалено много?
Ако той ви предразполага към това, то не би трябвало да изпитвате никакви притеснения да му споделяте усещанията, тревогите, притесненията и мечтите си. Е, все пак, поне на този етап, може да запазите някои мисли за себе си, например "Открих идеалната песен за първия ни сватбен танц.”

Ако искате щастлива връзка, отървете се от тези мисли!
Ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

7 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay