Грешките, които Брад и Анджелина допуснаха и които да избягваме, за да имаме щастлива връзка

Да си вземем поука

Грешките, които Брад и Анджелина допуснаха и които да избягваме, за да имаме щастлива връзка

Брад Пит и Анджелина Джоли бяха пример за голяма любов и здраво семейство. Те бяха заедно 12 години, като две от тях женени. Дали подписът е променил нещо не знаем, но факт е, че те вече не са заедно. В медиите се публикува всевъзможна информация по бракоразводното дело. Ние решихме да разсъждаваме защо тази привидно успешна двойка се раздели. Ето и грешките, които допуснаха двамата, за да се стигне дотук. 

Задълженията и отговорностите бяха прекалено много и за двамата!- Всеки мъж се плаши от това, че ще му бъде отнето личното пространство, от това, че къщата му ще се напълни с деца и че няма да има свободно време за себе си. А в случая с Анджелина и Брад се случи точно така. Те се запознаха през 2005 г. на снимките на филма "Мистър и Мисис Смит" и се влюбиха моментално един в друг. Ето защо Брад Пит се разведе с Дженифър Анистън и заживя с Анджелина. И се започна с осиновяване и раждане на деца. Разбира се, няма нищо лошо в това човек да е милостив и да иска да помогне, но според нас това би дошло в повече на всеки мъж!

Мнозина не преодоляват конфронтациите и различията помежду си. - Това е най-трудният етап от една връзка. Понякога с години продължава напасването на характерите, но при някои то така и  не се случва и съвсем естествено настъпва раздялата.

Когато са намесени външни фактори, двойката не винаги устоява на тях! - Брад и Анджелина може и да са известни, богати и красиви, но преди всичко са човешки същества и съвсем нормално се поддават на провокациите на външните обстоятелства, а при тях имаше много такива като осиновяването на децата, здравословните проблеми на Анджелина, изневерите на Брад, работохолизма и на двамата, медийното преекспониране на всичко и други. Всичко това много лесно може да доведе до край, както и стана!

Да бъдеш родител е сложно! - За някои двойки едно дете е предизвикателство и трудна крачка, а цели шест.. всеки нормален човек би се сринал.

Когато разликите между партньорите са твърде големи.. - Хубаво е да сте различни, но, ако сте прекалено различни, то има опасност в един момент просто да не можете да намерите общ език!

Не правете като Анджелина и Брад! И преди всичко  обичайте се много, казвайте си го и си го доказвайте!

Станете част  от Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay