Какво казва първата буква от името му за него?

Първата буква разкрива същността на мъжа

Какво казва първата буква от името му за него?

Чудите се дали мъжът до вас е грижовен, чувствителен и отговорен. Ние ще ви дадем бърз отговор. В друга статия ви разкрихме каква жена сте според името ви, а сега заедно ще разгадаем тайните на името на любимия ви. Необходима ви е единствено първата буква му буква, за да надникнете в характера му.

А
Този мъж е страстен и много добър любовник. Той е амбициозен, всеотдаен и знае как да преследва целите си. Внимавайте единствено да не ограничавате свободата му и ще се радвате на много пълноценна връзка с него.

Б
Чувствителен и затворен, но копнее за любов. Когато го опознаете повече, ще видите, че той е много лоялен и отдаден на връзката ви. С него може да имате чудесна и здрава връзка.

В
Импулсивен, обича забавленията и купоните. Той е много прям и лесно ще ви разкрие чувствата си. Но внимавайте да не му омръзнете много бързо.

Г
Той е много интелигентен и способен мъж. Стъпил е здраво на краката си и ще ви даде сигурността, от която иамте нужда. Най-важното за него е да осигури стабилен живот за себе си и половинката си.

Д
Практичен и целенасочен. Знае какво иска и как да го получи. Притежава силно чувство за собственост и може да бъде много ревнив.

Е
Много енергична личност, която цени и обича свободата си. Обича да се занимава с много и различни дейности. Лесно се влюбва и се впуска в любовни авантюри. С него никога няма да скучаете.

Ж
Изключително верен и грижовен мъж. Той прави всичко възможно, за да осигури щастие и комфорт на хората около себе си. И това го прави истински щастлив. Ще бъдете неговата принцеса.

З
Той е много харизматична и позитивна личност. Този мъж е много търпелив и умее да проявява разбиране към хората. Обича да е център на вниманието.

И
Артистичен и чувствителен. Този мъж е пълен с изненади и знае как да зарадва жената до себе си. Връзката с такъв мъж е незабравимо изживяване.

Й
Креативна личност, отдадена на творчеството си. Той трудно разкрива чувствата и най-съкровените си тайни. Често предпочита да бъде сам вместо да се обвърже.

К
Той е много чувствителен и несигурен. Трудно взима решения, затова не се страхувайте вие да поемете инициативата.

Л
Прекалено много мисли преди да действа. Но е много щедър и добросърдечен. Дава на жената до себе си всичко, от което има нужда, за да се чувства напълно задоволена с него.

М
Той е изключително забавен и чаровен. Този мъж е много искрен и можете да бъде сигурни, че няма да скрие нищо от вас. Когато има връзка, й се отдава напълно.

Н
Романтичен и сантиментален. Ще ви засипва с комплименти и любовни обещания. Очаквайте от него много романтични изненади и страстна връзка.

О
Силна личност, която знае какво иска от живота. Обича правилата и реда, но е много ревнив. Внимавайте с него, защото може да бъде много подозрителен и да навлиза в личното ви пространсво.

П
Много интелигентен мъж. Той знае как да накара хората да го харесват. Създава много добро първо впечатление, въпреки че не се разкрива напълно. Ще ви омае веднага, а щом го опознаете, ще разберете, че е изключително мил и нежен.

Р
Той има богат житейски опит. Справя се отлично с всяко начинание. Имайте предвид, че вероятно доста жени са минали през леглото му. Но когато има връзка, той е отдаден единствено на жената до себе си.

С
Голям чаровник и много добър любовник. Той е ценител на женската красота и често това го кара да бъде импулсивен. Прибързано се впуска в краткотрайни флиртове.

Т
Енергичен и импулсивен в любовните си отношения. Не може да сдържа емоциите си. Внимавайте с него, защото може да бъде голям инат.

У
Притежава много добра интуиция. Не опитвайте да криете нищо от него, защото ще ви разкрие веднага. Иска да има открити и искрени отношения с половинката си. Ако му дадете това, от което има нужда, той ще ви глези и обсипва с подаръци.

Ф
Той обича да се захваща с много дейности. Но винаги намира достатъчно време за любимата си. Когато е влюбен, обгражда жената до себе си с внимание.

Х
Чувствителен и много страстен мъж. С него ще имате много пламенна любов. В една жена обаче не гледа единствено външността. Търси си интелигентна половинка, която да споделя интересите му.

Ц
Обича свободата и независимостта. Често нарушава правилата и се впуска в изневери. Той е бунтар по природа и едва ли лесно ще покорите трудния му характер.

Ч
Той е голям оптимист. Винаги гледа на живота от положителната му страна. Ако сте с такъв мъж, ще успее да зареди и вас с позитивизъм. Много романтичен и забавен.

Ш
Мъж с богата душевност и опит. Той е много уравновесен и предпочита жената до него да бъде кротка и тиха. Не обича капризите и скандалите. Внимавайте с прищявките и настоенията, за да не го предизвикате.

Щ
Купонджия и бохем. Харесва забавните и широкоскровени жени, които обичат да експериментират. Връзката такъв мъж е голямо приключение.

Ъ
Мъж с голямо его. За него честта му е на първо място. Готов е винаги да защитава половнката си. Жената до него ще получи разбиране и подкрепа.

Ю
Истински мечтател, който обича да се скита из облаците. Обича да твори и да пише любовни стихове. Но може да бъде много разсеян и безотговорен. Затова има нужда от трезвомислеща половинка, която да го връща в реалността и да балансира връзката.

Я
Той е мъжкар и плейбой. Всички жени припадат по него. Когато е влюбен, той е истински кавалер. Знае как да накара жената до него да се чувства специална.

За още разтоварващи материали станете част от Jenite.bg във Facebook!

68 5
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



18
Не е посочен 23.05.2014|08:50
Съществували мъжко име с буквата "Ъ"
17
Не е посочен 18.02.2014|18:43
Моето се оказа вярно
16
Не е посочен 14.02.2014|08:23
Не е точно така, но няма проблем.
15
Не е посочен 13.02.2014|20:38
Едва ли е вярно, поне аз не вярвам.
14
Не е посочен 13.02.2014|15:03
Всеки хубави неща, независимо с каква буква започва името на половинката.
13
Не е посочен 13.02.2014|09:05
Едва ли е самата истина, но както и да е.
12
Не е посочен 12.02.2014|16:36
Интересни интерпретации.
11
Не е посочен 12.02.2014|16:09
Човек сам придава смисъл на името си и всички букви в него.
10
Не е посочен 12.02.2014|15:59
Страхотна статия , но аз вярва на това
9
Не е посочен 12.02.2014|15:35
Според мен всичко е строго индивидулно, не вярвам на такива неща, а и имам живи примери, които потвърждават обратното.
8
Не е посочен 12.02.2014|14:42
Това е много конкретно, не може така да се слагат всички мъже под общ знаменател
7
Не е посочен 12.02.2014|14:15
При мен е така, а при вас ? :)
6
Не е посочен 12.02.2014|14:00
не мисля,че е до името да знаете!
5
Не е посочен 12.02.2014|13:54
Пфу.. е щом казвате!
4
Не е посочен 12.02.2014|13:42
детското списание, тинейджърките.бг.:)
3
Не е посочен 12.02.2014|13:30
Много сладко, хаха :) Сега на буквата ще вярвам,а всъщност е смешна работа. :)
2
Не е посочен 12.02.2014|10:45
Може би само за буквата Н е горе долу вярно, но в повечето случаи определено не сте познали, поне според поведението на моите познати и описанието на буквите по-горе.
1
Не е посочен 12.02.2014|10:29
Е, хайде стига с тези лексиконски статийки ;) Големи момичета сме, не се хващаме на такива неща - букви, зодии и т.н. Дайте нещо по-сериозно :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay