Нещата, за които винаги трябва да сте честни в любовта

Това е ключът към здрави отношения

Нещата, за които винаги трябва да сте честни в любовта

Ако искате здрава и красива връзка, трябва да отворите сърцето си, да забравите за всякаква лицемерност, прикритост. Подарете сърцето и ще имате още едно в замяна. Има няколко неща, за които никога, при никакви обстоятелства, не бива да лъжете.

За чувствата си

Трябва да разберете, че изразяването на емоциите не е слабост. Напротив, на всеки би му станало приятно да чуе, че е обичан и желан. Не си мислете, че мъжете се плашат от тези неща. Не, те малко по-трудно изразяват емоциите си, но това не означава, че не обичат вие да им казвате какво чувствате и да им го показвате. 

За бившите

Не говорим да навлизате в подробности с имена и какво точно сте преживели. Но все пак, честно е партньорът ви да знае кои са били преди него в живота ви и защо с тях не се е получило. Най-малкото така би бил подготвен и няма да допусне техните грешки.

За очакванията ви

Не се притеснявайте да говорите за това какво очаквате от тази връзка. Дори те да са различни от тези на партньора ви, това не значи нещо непременно лошо.

За действията ви

Разбира се, не сте длъжни да се отчитате за всичко, но, когато правите неща, засягащи и двама ви, то другият човек трябва да знае.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay