Мадона шокира с неузнаваема визия на наградите "Грами"

По време на изпълнението си по време на наградите "Грами", Мадона заяви, че е "шокираща". Но не изказването ѝ беше онова, което шокира публиката. Легендарната певица всъщност предизвика бурни рекции със своята неузнаваема визия.

"Тук съм, за да благодаря на всички бунтовници, които изковават нов път и биват обвинявани за всичко това. Вие, момчета, трябва да знаете, всички вие, които създавате проблеми там, трябва да знаете, че вашето безстрашие не остава незабелязано.", каза тя.

Но това, което се открои повече от думите на Мадона пред зрителите , беше лицето й, което предизвика море от реакции в в мрежата. Някои хори дори не можаха да я познаят, докато стоеше пред публиката с необичайно големи устни, коса, сплетена на плитки, тесен черен костюм и мрежести ръкавици.

Множество потребители изразиха разочарованието от визията на певицата.

"Обожавам Мадона, но какво по дяволите е направила с лицето си?"; " Това Мадона ли е? Изобщо не можах да я позаня?", гласяха част от публикациите на фенове из социалните мрежи.

Речта на Мадона дойде, след като Ким Петрас влезе в историята като първата транссексуална жена, която някога е печелила ГрамиТя и Сам Смит взеха наградата за най-добро поп дуо за хитовата песен "Unholy".

Както е известно, през целия си живот Мадона е била идол на LGBTQ+ общността.


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay