Месечен хороскоп за март (Част 2)

Месечен хороскоп за март (Част 2)

В астрологията новата година не започва преди сезона на Овен, а той стартира на 20 март.
Това ще бъде епичен месец поради факта, че Сатурн, планетата на отговорността, се измества от Водолей на 7 март, след 2,5 години престой. Сатурн навлиза в знака Риби — последният знак на зодиака — в същия ден като пълнолунието на Дева. След това на 23 март, три дни след астро новата година, Плутон, планетата на трансформацията, прави легендарно преместване във Водолей след 14-годишен престой в Козирог.

Този транзит ще продължи до юни, а след това Плутон ще стане ретрограден обратно в Козирог.  През март всички зодиакални знаци ще почувстват, че животът им се променя, на лично и колективно ниво. И това действително е така. Промяната винаги се случва вътре и около нас, но някои астрологични транзити карат промяната да се чувства много по-мощна. Тези промени на Сатурн и Плутон могат да доведат до набиране на скорост на революционни движения през следващите години и вашето собствено чувство за лична революция ще бъде по-значимо.

Везни

Везни, месец март е за грижа за себе си и радикална любов. През първите три седмици на месеца сезонът на Риби ви насочва към вашето здраве и уелнес пътуване. Може да ви е било трудно да останете последователни във фитнес целите си през последните два месеца, но тъй като новата астро година започва едва на 20 март, няма нужда да се натоварвате твърде много, когато месецът започне. Използвайте пълнолунието в Дева на 7 март, както и преминаването на Сатурн в Риби същия ден, за да признаете ограничаващите си вярвания и след това да ги надхвърлите. 

След като сезонът на Овен започне на 20-ти, ще се почувствате по-силни поради това колко честни сте били със себе си. Може да се свържете с приятел или любовник, който служи като отговорен партньор. Кажете им какви са целите и намеренията ви за 2023 година. Преместването на Плутон във Водолей на 23 ви помага да намерите решения на дългосрочни предизвикателства и вашите цели ще започнат да се проявяват с по-голяма лекота, отколкото когато Плутон беше в Козирог.  

Скорпион

Скорпион, можете да имате всичко, което пожелаете този месец. Но какво искате конкретно?

Тъй като сезонът на Риби активира вашия сектор на съдбата, славата и истинската любов, е напълно възможно да искате всичко: любовта, богатството, успеха, отличното здраве. Но първо, пълнолунието в Дева на 7-ми ви насърчава да се съсредоточите първо върху типа приятел, който сте за себе си. Говорите ли на себе си с любов, търпение и внимание? Като приоритизирате собствените си отношения със себе си, ще забележите, че вашите приятелства и социални връзки също се подобряват.  

Преместването на Сатурн в Риби на 7 март насърчава Скорпионите да се предадат на идеята за любовта, колкото и хладно да звучи всичко това. Това обаче няма да стане за една нощ, поради което транзитът на Сатурн в Риби ще продължи 2,5 години. Бъдете любопитни за моментите, когато сте изкушени да се самосаботирате, вместо да се изправите напълно пред това, което сърцето ви чувства и иска.  

След като астро новата година започне на 20-ти, всичко в живота ви ще изглежда преобразено. Може дори да не разпознаете кои сте до края на месеца. Това до голяма степен се дължи на Плутон, вашият планетарен управител, който се премества във Водолей на 23-ти и активира вашия сектор от корени. Краят на месеца е идеално време за съзнателно освобождаване от психологическо бреме, което може би сте задържали от детството си.

Стрелец

Този месец ще бъдете фокусирани върху семейството и миналото си, особено през сезона на Риби. Ако имате недовършена работа с някого във вашата домашна сфера, пълнолунието в Дева на 7-и, съчетано с преминаването на Сатурн в Риби, може да ви помогне да изчистите въздуха.  

В средата на месеца, последната четвърт луна във вашия знак ви помага да вземете решение относно лична цел, върху която работите. Това може да означава да кажете "да" на мечтания концерт или напълно да обновите външния си вид. Тъй като вашата управляваща планета Юпитер в момента е в Овен, е добре да вземате смели решения, дори и да не знаете къде ще ви отведат. Доверете се на инстинктите си, ако ви казват, че е време за промяна. Но също така приемете, че в началото може да се съпротивлявате на тази промяна. 

Сезонът на Овен започва на 20-ти, а астрологичната нова година влива повече забавление, игривост и креативност в ежедневната ви реалност. Извеждайте себе си и другите на срещи, особено след като Плутон влезе във Водолей на 23-ти - вашият сектор на комуникация ще бъде активиран и хората ще бъдат абсолютно очаровани от вашия брилянтен ум и ослепителна същност.  

Козирог

Козирог, голяма част от този месец е свързана с това да си позволите да дадете свобода на чувствата, които обикновено оставяте на заден план. Със слънцето в Риби, което активира вашия сектор на комуникация и творчество, може да се почувствате вдъхновени да започнете да пишете книга, песен или сценарий, особено около 7-ми, когато настъпи пълнолунието в Дева и Сатурн, вашият планетарен управител, навлезе в Риби. Смекчете подхода си към общуването със себе си и с другите и ще пожънете наградите.  

По времето, когато сезонът на Овен започва на 20-ти, фокусът ви се измества към домашния ви живот. Ако напоследък сте се чувствали прегрели от работа, ще получите знак да си поемете глътка въздух около астро новата година. Освен това преминаването на Плутон във Водолей на 23-ти показва, че основният начин да увеличите богатството си от сега до юни е като подхождате към отговорностите си с дух на здравословна непривързаност. С други думи, направете по-малко този месец и ще получите повече. 

Водолей

Този месец ще промени играта за вас, Водолей и думите може дори да не ви помогнат. Ще се почувствате като галактически супергерой, който е бил задвижен в ново измерение. Не само Сатурн, един от вашите планетарни управители, се измества от вашия знак на 7-ми и навлиза в Риби до 2025 г., но на 23 март Плутон, планетата на трансформацията на поколенията, навлиза във вашия знак за първи път от стотици години. 
 
Водолей, всичко в живота, както го познавате, се променя. За ваше щастие, като въздушен знак вие се адаптирате към ветровете на промяната по-лесно от другите. Но това също означава, че много хора ще идват при вас за насоки и подкрепа, особено след като сезонът на Овен започне на 20-и и активира вашия сектор на комуникация. От вас зависи да прецените на кого имате енергията да помогнете — добре е да бъдете по-егоистични в такова революционно време. Ако искате да се оттеглите в себе си, за да поемете цялата тази метаморфоза, непременно го направете, но също така намерете отдушник за ярките мисли и мечти, които ще преживеете този месец. 

Риби

Този месец е изцяло за вас, по повече от един начин. Не само сезонът на вашия рожден ден продължава да е силен до 20-ти, но и Сатурн, планетата на предизвикателството, навлиза във вашия знак на 7 март, за първи път от 29 години!  

Сатурн ще остане в Риби до 2025 г., така че ще имате 2,5 години, за да се приспособите към неговото присъствие там. Първоначално може да се почувствате срамежливи от цялото внимание, което ще получите, но с вашия планетарен управител Юпитер в момента в Овен, вашата мисия е да приемете светлината на прожекторите, вместо да бягате от нея.  

Говорейки за Овен, след като астрологичната нова година започне на 20 март в началото на сезона на Овен, вероятно ще се съсредоточите върху отглеждането на вашето гнездо. Вземете по-сериозно финансовите разговори или отговорности, особено след като Плутон, планетата на трансформацията, се премести във Водолей 23-ти. Докато Плутон във Водолей ще активира вашия духовен сектор през следващите месеци, това ще ви помогне да разберете връзката между духовното богатство и финансовото здраве. Колкото повече настройвате ума си да се възприема като богат, независимо от обстоятелствата, толкова по-голяма ще нараства банковата ви сметка и благословиите ви.
Част 1 можете да видите тук.
0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay