Мечтаната работа: Компания плаща 1000 долара, за да изгледате 30 филма на Дисни

Мечтаната работа: Компания плаща 1000 долара, за да изгледате 30 филма на Дисни

Казват, че намирането на работа, докато седите на дивана и гледате телевизия по цял ден, е невъзможно. Но се оказва, че седенето на дивана и гледането на телевизия всъщност може да бъде работа. Всичко, което трябва да направите, е да докажете, че сте най-големият фен на Disney в света. И тогава ще гледате Toy Story или Monsters University или нещо друго, усещайки топлината на лесните пари в ръцете си. За много от нас това звучи твърде хубаво, за да е истина, нали?

Но в крайна сметка е истина и вероятно това е мечтаната работа на асболютно всеки един от нас.

Reviews.org решава да избере фенове, които ще отпразнуват вълнуващото събитие с тях - стартирането на новия канал на Disney + на 12 ноември 2019 г. А късметлиите, ще се насладят на 30 от шоутата на Дисни или филмите, които харесват най-много през следващите 30 дни.

В конкурса имат право да участват жители на САЩ, над 18 години. Reviews.org търси онези, които не могат да живеят без Дисни.

Компанията вярва, че ще има много хора, които биха искали да се възползват от тази възможност.

Компанията търси 5-ма такива души. Освен 1000 долара, те ще получат безплатен абонамент за Disney + за една година и специален комплект, който ще направи филмовите им вечери още по-забавни. Това включва уютно одеяло с тематика на Дисни, 4 чаши и машина за пуканки.

И това ако не е най-страхотната работа на света...

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay