Минимализъм в кухнята

Черното е новото бяло, кухнята е без предмети по рафтовете

Бялото е много особен цвят. Намерило е своето устойчиво място в повечето български домове, но не по начина, по който би трябвало да се експлоатира - с модерен поглед. Напротив, то стои на варосаните стени и по всички кухненски уреди и изобщо няма намерение да мърда оттам.

Затова вие трябва да му помогнете да премине през една необходима от дизайнерска гледна точка трансформация. Само така ще разполагате с най-актуалните тенденции в дома си. Черното е ново бяло.

Потъмняването на интериора може би е продиктувано от естествения стремеж към бягство от омръзналите светли тонове в кухнята. Перални, хладилници, печки, тостери, та дори и мебелите се произвеждат масово в бялата гама. А това е скучно.

Черното, от своя страна, подчертава пространството и му осигурява едно усещане за оригиналност. Минимализмът се корени в изчистените форми и липсата на претрупани рафтове, пълни с предмети. Ако искате да постигнете коренна промяна в своята кухня, като смените досегашната бяла концепция и приложите принципите на минимализма, вижте всички снимки. След това си откраднете от идеите, хрумнали на италианския производител на кухни "Futura Cucine”.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 22.06.2012|15:09
Интересна комбинация, която внася допълнително светлина в дома, но вероятно е доста трудна откъм поддръжка, особено ако кухнята се експлоатира.
3
Не е посочен 22.06.2012|14:17
Страхотна комбинация, съчетанието на черният и белият цвят много ми допада, с удоволствие бих си направила кухнята в такива нюанси, изглежда перфектно.
2
Не е посочен 22.06.2012|12:26
На мен много ми допада тази комбинация,бяло и черно.Доста стилно и оригинално.
1
Не е посочен 22.06.2012|09:32
Това е доста красиво, но не и уютно. В такава кухня не бих се чувствала комфортно. Предпочитам по-стандартните модели.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay