Мислят ли Ким и Пийт за дете?

Мислят ли Ким и Пийт за дете?

По-рано този месец новият мъж на Ким Кардашян Пийт Дейвидсън разказа за своята цел номер едно в живота, която е да стане баща. Както почти всичко останало, което се случи между тях, откакто се събраха миналата есен, това очевидно е направило връзката им още по-силна.

"И двамата имат натоварени графици в момента, но все още намират време да бъдат заедно и да приоритизират връзката си (като когато Ким отлетя до Австралия, за да прекара малко време с Пийт, докато той снимаше на място там). Много им харесва да прекарват времето си заедно... Доста е романтично.", издава неизвестен източник, близък до двойката, пред Us Weekly.

Той споделя още, че Ким е напълно отворена към идеята да има дете от Пийт, който от своя страна би бил чудесен баща.

"Той е шантав и е забавно да си около него. Също така Пийт иска да бъде модел за подражание за своето дете/деца – нещо, което за съжаление е пропуснал, след като баща му почива, когато той е още малък. Той притежава наистина добро сърце и няма търпение да стане баща.", допълва анонимният източник.

Самият Пийт писва себе си като семейно ориентиран човек, чието най-голямо желаие е да има дете.

"Толкова съм за тази крачка от живота ми. Точно за това се подготвям сега, просто се опитвам да ставам все по-добър, така че когато това се случи да ми бъде по-лесно."

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay