Как бяха открити днешните успешни модели?

От бедността до центъра на модния свят

Най-приказните истории на обикновените момичета и момчета (и трима мъже), които в момента са най-известните модели в света. От бедността до центъра на модния свят.

 

Жизел Бюндхен

Едва 14-годшина, изящната Жизел била открита в Мак Доналдс в мол в Сао Паоло, докато била на екскурзия, организирана от училището ѝ.

 

Джордан Дън

Окрита докато пазарувала в "Primark” в Хамърсмит, Англия. Тогава мулатката била на 16 години.

 

Кейт Мос

Връщайки се от екскурзия до Бахамите, 14-годишната Кейт била забелязана на летището "JFK” в Ню Йорк от бившия модел Сара Дукас, която е основател на агенцията "Storm Model Management".

 

Александър Бек

На 17 години Бек работел в будка за бързо хранене и в един от свободните си дни докато разглеждал книги в книжарница в Кеймбридж, модният агент Сесар Перин го забелязва и му предлага да стане модел.

 

Клаудия Шифър

Собственикът на модната агенция "Metropolitan”, Майкъл Леватон открива русокосата красавица в нощен клуб в Дюселдорф, когато тя е вече на 17 години. Както знаете тогава моделите започваха кариерата си на 14.

 

Синди Крауфорд

Макар че била отличничка в училище, на Синди не ѝ пречело да работи през лятото. Така докато вършела задълженията си (окопаване на царевица) била забелязана от фотограф на местен вестник в родния ѝ град Декалб. Направил ѝ снимка и позитивните отзиви я накарали да се яви на конкурса "Elite Model Look”.

 

Карън Елсън

Открита докато се разхождала по улиците на Манчестър от агент на модната агенция "Boss”. Тогава червенокосият бъдещ модел била на 16 години.

 

Джема Уорд

Джема отива с приятелка на конкурс за модели, за да я окуражава, но се оказва хваната в мрежите на модните агенти. Тя разказва пред "Teen Vogue”:

"Отидох направо от фермата на леля ми и бях облечена с голямо сиво яке, цялото оцапано с кал. Когато агентът дойде при мен, аз му казах "Не благодаря!". Но те принудиха майка ми да подпише и ме набутаха пред фотоапаратите."

 

Коко Роша

На 14 години красивата брюнетка участвала в състезание по ирландски танци, когато била забелязана от модния агент Чарлз Стюарт.

 

Лара Стоун

Открита в парижкото метро, когато е едва 13-годишна.

 

Алек Уек

Забелязана докато пазарувала в местността Кристал Палас в Лондон, когато е вече на 18 години. Но това не попречило на черната перла да привлече вниманието на агент от "Models 1”.

 

Лили Доналдсън

Лили била на 15 години, когато я откриват да пазарува в Камдън маркет (Camden Market), Лондон.

 

Дейвид Ганди

Модният свят се запознава с Дейвид, когато негови приятели тайно го записват в конкурс за модели мъже на сутрешното шоу на Ричард Мадли и Джуди Финигън ( This Morning). Тайнствения му поглед спечелва публиката, въпреки че Ганди вече е на 21 години.

 

Джесика Стам

Забелязва я агентът на "International Model Management”, Мишел Милър в Бари, Онтарио. 16-годишната Джесика била в кафе в местния увеселителен парк.

 

Робърт Найтън

50-годишният Найтън намествал килим в дома на моден агент на "Next”, когато необичайната му визия очаровала модното око на агента и той му предложил работа в модния бранш. 

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay