Крадем идеи от гардероба на: Бибонс

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различни предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Тази седмица сме в настроение за нещо екстравагантно. Разбира се, веднага се сетихме за Бибонс, на която винаги сме се възхищавали за дръзките подходи в облеклото. Тя продължава да ни впечатлява с нестандартни визии от своя Instagram профил и е време да видим какви нови идеи можем да почерпим от нея, особено сега, когато предстоят празници и ни се иска да блеснем с нещо неповторимо.

Наблюдаваме, че през последната година комбинациите от на пръв поглед несъвместимми цветове е доста актуална. Но, когато ги съчетаем разбираме, че те всъщност са създадени един за друг. Чудесен пример е това съчетание от oversize сако в синьо и чорапогащик в бордо.

Като фенове на костюмите и сетовете нямаше как да подминем този модел с бухнали ръкави и мини пола с висока талия. Флоралните бродерии са детайлът, който ни кара да поискаме да се доберем до този коостюм възможно най-скоро.

Искаше ни се обаче да се вдъхновим за нещо, подходящо за предстоящите празници и за тези, които предпочитат по-семплите тоалети Да и това можем да намерим в гардероба на Бибонс, макар и с лека закачка. Влюбихме се в тази блуза с пера, която разкрива напълно раменете и може да бъде съчетана, както с пола, така и с елегантен панталон. Ние вече виждаме новогодишната си визия.

Последният тоалет от списъка Бибонс нарича #DopamineDressing. Това е модно течение, което ни подтиква да обличаме цветни дрехи, коит ни изпълват със щастие. Е, розовото палто и този нестандартен панталон в черно и бяло наистина ни кара да се усмихнем. Корсетът е много смело решение и идеалният детайл за завършек на тоалета.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay