Най-новата мода: временна татуировка с лика на важен за вас човек

Най-новата мода: временна татуировка с лика на важен за вас човек

Френският продавач, Lilimandrill, предлага нов вариант на класическата временна татуировка, който е много персонализиран. Всяка от тези татуировки е ръчно изработена и е произведение на изкуството. Поради това, тези татуировки могат да бъдат уникален подарък, който да покаже на вашите близки, че държите на тях.

Най-новата мода: временна татуировка с лика на важен за вас човек

Може би си спомняте временните татуировки, които си слагахме в училище и като деца, но тези временни татуировки са нещо, което дори и възрастните могат да ползват. Проектирани да приличат на портрет, татуировките изискват около 5 дни работа, за да бъдат създадени и остават на кожата около 2-3 дни.

Тъй като тези татуировки не са завинаги, хората са склонни да си поръчват татуировки с ликовете на техни близки хора. Те си правят снимки с тези татуировки и ги качват в социалните мрежи, за да им остане за спомен.

Най-новата мода: временна татуировка с лика на важен за вас човек

Много от тези шаблони ви позволяват да добавите важна дата или фраза, така че татуировката може да стане максимално персонализирана. Изображенията не са ограничени до обикновени портрети - хората също са отправяли заявки за снимки на семейството си, домашните си любимци и дори домовете си.

Временните татуировки са страхотни, защото липсва риска за здравето, който обикновените татуировки носят. Също така те не остават завинаги, което е страхотно, тъй като има доста случаи, в които хората спират да харесват татуировките си, но няма какво да направят по въпроса.

Разбира се, има и много други начини, по които можете да покажете на един човек, че е важен за вас.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay